xcounter
Calendar Icon

Гендиректор Палацу «Україна» подав позов проти музичного журналіста

19.01.2017 17:04

Безпрецедентний і довготривалий треш чекає на український шоу-бізнес і багатостраждальну, втомлену від шаленої кількості подекуди непотрібних справ українську Феміду.

Виявляється, мій давній знайомий Роман Недзельський (він же – чоловік-продюсер Оксани Білозір, він же президентський кум, він же гендиректор Палацу «Україна» і організатор скандального концерту члена партії «Єдина Росія» Наталії Корольової) ще 1 листопада подав на мене і на видання DEPO багатосторінковий позов в Шевченківський суд м. Києва за статтю про Наташу Корольову, яке я дав 13 жовтня.

Більше всього чиновника неабияк збудив і збурив ось цей абзац:

«Палац "Україна" - то є держустанова на балансі ДУСі. Йому потрібен просто нормальний гендиректор, який мав би концепцію розвитку головного концертного залу країни. Роман Недзельський вижав до неможливого українських виконавців, заплатив їм крихти (окрім, звісна річ, своїх друзів), що відбило в них бажання робити щось нове. До того ж, Недзельський продовжує старі корупційні схеми по несплаті авторського роялті в український ДААСП і наразі є одним з тих топ-людей в українському шоу-бізі, який робить усе, щоб розсварити суспільство, зірок і продюсерів, прикриваючись "господарською площиною".

Мені небайдужий імідж Палацу «Україна», я завжди цінував його колектив, а особливо болить за імідж Києва напередодні Євробачення, тому я не хотів нічого писати про цей безглуздий позов, не розібравшись в його суті і не вислухавши в суді гендиректора Недзельського, якщо йому так важко набрати мій номер телефон.

Буду намагатися стримати емоції й підбирати коректні слова.

Я дізнався про розгляд справи випадково (спасибі колегам-журналістам). До мене додому не приходило ніяких повідомлень про позов і дату розгляду позову. Коли мені розповіли про цю позовну заяву, я спершу подумав, що це розіграш. Як 95-й квартал розіграв Сергія Притулу, пам'ятаєте? Але коли я прийшов до суду - зрозумів, що все серйозно.

На жаль, Рома в суд не прийшов. Злякався? Чи «зірки» на перші засідання не ходять? І ще питання: Рома, а чому ти подав позов проти мене тишком нишком, і жодного разу не сказав про це ні мені особисто, ні журналістам? Ти ж давав інтерв'ю за ці два з половиною місяці, і не одне? Чому ні слова про позов в твоїй стрічці в Фейсбуці? Тобі було соромно або злякався свого ж позову? Чи, може, хотів, щоб справу розглянули по-швидкому, без мене? (А дзуськи!)

Замість Роми був адвокат. Сергій Бригинець виявився начальником юридичного відділу Палацу Україна. Він відчайдушно намагався "прикрити" начальника: попросив суд викликати в якості свідків відразу п'ятьох народних депутатів. Все - від БПП. За словами Бригинця, вони нібито бачили, як хтось в Раді збирав підписи за відставку Роми з посади після мого інтерв'ю. Прикритися народними депутатами у сторони Недзельського не вийшло: суддя поставила Бригинцю декількох уточнюючих питань, після чого геть відмовилася задовольняти клопотання головного юриста Палацу «Україна».

До слова, Рома, що захищає тебе Сергій Бригинець: він був у суді в робочий час? Тобто твій підлеглий, співробітник захищає тебе і твій особистий позов? Але ж в тебе ж є юридична освіта, якою ти вихвалявся, ти стверджуєш, що мова про твою честь і гідність – хіба не по-чоловічому захищати себе самому?

І останнє, Рома, в позові ти просиш суд змусити мене вибачитися за критику на твою адресу. Рома, по-моєму, вибачитися повинен ти. За те, що мав нахабність і совість приховати від журналістів свій позов проти журналістів. За те, що не прийшов на перше засідання суду. За те, що спробував "прикритися" народними депутатами. Але головне, за що тобі варто просити вибачення не в мене, а у всіх українців - за те, що готувався віддати головну сцену України Наташі Корольової і Віллі Токарєву.

Рома, покайся, поки не пізно. ВодоХрещення - хороший привід.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини