xcounter
Calendar Icon

Нова лінія розколу: прогноз мало кому сподобається

25.01.2017 12:59

​Коли я дізнався про той інцидент - то одразу сказав собі: я мушу запросити Ларису Ніцой (Larysa Nitsoi) на ефір.

Україномовний українець у державі з назвою Україна і державною мовою українською - дискримінований. Це факт. Я дуже прошу послухати, що говорить Лариса Ніцой (Larysa Nitsoi) у розмові зі мною.

Від себе додам таке: що би там не понайпримали законодавці - на нас, україномовних, чекає велетенська битва. Російська мова є рідною мовою мінімум третини країни. З цієї третини ще мінімум третина - відверта вата. Російська мова є мовою грошей і оліархів. В Україні НЕ ІСНУЄ україномовних олігархів, а значить, їхня рідна мова є мовою їхніх медіа і бізнесів. Російська мова є повсякденною мовою в сім'ях президента і доброї половини найвищих можновладців. Російська мова є робочою мовою основних успішних медіа- і телепродуктів. Багато що вже програно станом на зараз, і це треба визнати.

Ми стоїмо на початку грандіозного двобою ідентичостей. З одного боку - україномовний українець, який у своїй власній країні на своїй землі не може реалізувати свої мовні права. З іншого боку - російськомовний українець, який своїм патріотизмом мимоволі зробив цю країну двомовною з перевагою російської, а отже, йому цілком комфортно.

Правди посередині не існує. Настає час Ікс. На арену виходить найпотужніша лінія розколу ідентичностей - мовна. Я маю свій прогноз, але зараз озвучувати його не буду, бо він мало кому сподобається (напишу про це окремо). Зараз я хочу дати слово Ларисі Ніцой.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини