xcounter
Calendar Icon

Блокада Донбасу - популізм і політиканство депутатів

31.01.2017 12:57

Це не вирішить проблему.

Зараз увага суспільства і ЗМІ прикута лише до нардепів, які у цьому задіяні. Вони використають блокаду для набору собі додаткових балів на можливих позачергових виборах. Якби активісти хотіли вирішити проблему за допомогою блокади, вони б мали робити це ще два роки тому.

Не один раз бачив, як проходять потяги, які навіть контрабандою не називають. Коли йде ешелон через переїзд, противник не стріляє. Дочекалися, поки потяг пройде і знову почали гатити по наших хлопцях. Це нонсенс – торгові відносини з тими людьми, які вбивають наших солдат. Тому ті, хто робить гроші на торгівлі з окупантами, намагаються приховати факт війни, зробити вигляд, що все нормально.

Повинна бути політика, спрямована на ліквідацію контрабанди. Це не робиться таким явочним порядком: захотіли, пішли й заблокували для того, щоб отримати якісь політичні дивіденди. Через день усі ці шпаринки відкриються й контрабандні потяги підуть, як і ходили. Це не вирішить проблему.

Блокада – це привернення уваги суспільства й ЗМІ у першу чергу до політиків, а не до проблеми. А ми на офіційному рівні закуповуємо у терористів вугілля й продаємо їм метал, продукти. Ми забезпечуємо їх електрикою і водою. Я розумію, що там живуть наші люди та їх потрібно підтримувати. Але краще б їм продукти скидали з повітря вертольотом. А так виходить, що ми підтримуємо економіку територій, які фінансують бойовиків.

Плюс є лише один: увага суспільства прикута до цієї проблеми. Зусиллями державної пропаганди наше суспільство апатріотичне. Потрібна була якась зачіпка й блокада зіграла тут свою позитивну роль. Увага суспільства повернулася до цієї проблеми.

Потрібно назвати війну війною. Наша Конституція зобов'язує державних діячів, починаючи від президента й закінчуючи останнім чиновником, захищати свою країну. Не хочуть брати зброю до рук – нехай змінюють політику в боротьбі з контрабандою. Не хочуть цього - на їх місце нехай прийдуть нові кадри, патріоти, люди з державним мисленням. Щось змінити можна лише очищенням кадрів. Корупцію, контрабанду не переможеш одними законами. Тут велика роль людського фактору.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини