xcounter
Calendar Icon

У Вінниці 75-річній бабусі за торгівлю яблуками з власного саду виписали 11 тисяч штрафу

21.02.2017 16:28

Програма Надзвычані Новини, ясна річ кримінальна, але як оминути ту несправедливість, що є чи не в кожному листі до редакціі?

От і сьогодні дивлюсь на хронометраж програми і гадаю: про що глядачу розповісти - про вбивство на Дніпропетровщині чи про непросту ситуацію з бабусею, в якоі з мізерноі пенсіі примусово почали вираховувати штраф?

Остання ціна на ліки просто вибила землю з-під ніг у Надії Михайлівни. Аби хоч якось виживати на свою пенсію, сплачувати комірне та не вмерти з голоду, сімидесятип'ятирічна вінничанка взялася приторговувати яблуками з власного саду. Продавала біля свого будинку у центрі міста.

Торгувала старенька не щодня. Та й заробітків великих її фрукти - не приносили. Бабуся говорить:

"Яблука не завжди продавалися. Іногда бувало, шо кіло-два продається, іногда бувало тут ходили дєтки, дєвочка і мальчик з якоїсь бідної сім'ї, вони завжди підходять - даєм. Без грошей."

Утім, підходили не лише діти, а ще й муніципальна поліція. Торгувати на тротуарі не дозволяли. Відтак, після кількох попереджень склали на пенсіонерку протокол. А далі - штраф. Майже 11.000 гривень... Бабуся той шалений штраф сплатити не змогла - то в неі з пенсіі почали вираховувати в дохід держави.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини