xcounter
Calendar Icon

​Підсумки роботи Гонтаревої

10.04.2017 13:27

Рівень довіри до банківської системи впав катастрофічно.

1. Так зване «очищення» банківської системи лише погіршило її стан, впало і кредитування, і залучення депозитів. Банківська система зараз не спроможна забезпечувати потреби економіки. Бізнес-клімат у банківській галузі зараз надзвичайно поганий, через непередбачуваність дій регулятора.

2. Рефінансування розкрадалося, під «пильним» контролем НБУ. Про це – розслідування у НАБУ. Взагалі, інститут кураторів став повністю неефективний. У всіх випадках з падінням банків куратори не спромоглися порятувати ні рефінанс НБУ, ні кошти вкладників.

3. Гривня обвалилася на фоні безпорадних і хаотичних дій НБУ. При цьому, прозорого доступу до купівлі валюти у НБУ мали не усі банки – вочевидь, це наслідок наміру вступити у корупційні змови.

4. Відвертий лобізм інтересів російських банків. У той час, коли Україна подає в міжнародні суди і закликає ввести санкції до Росії, чиї банки, як стверджує наша держава у своєму позові, фінансують терористів на Сході країни, керівництво НБУ допомагало цим банкам уникати санкцій, захищало їх від тиску суспільства.

5. Мільйони вкладників постраждали від незаконного виведення банків з ринку. Через десятки незаконних рішень НБУ щодо припинення діяльності фінустанов держава зазнала колосальних збитків – на кілька млрд. гривень.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини