xcounter
Calendar Icon

МВС сьогодні: мафія, кати, ідеологічні прибічники московського проекту

10.05.2017 09:03

Коли менту з Донецька треба отримати інформацію з Києва, він просто телефонує свому одкокурснику з міністерства.

Хто не в курсі: під час Майдану, заїжджі ФСБшниє психологи крутили "Беркутам" та іншим мусорам пісеньку "Орел 6-го легіону", та "Куликово поле".

Основна установка:

- Майдан влаштувало світове "жидовство", що вічно хоче знищити слов'янське "братство", виконавці - посібники фашистів - бандерівці.

Мусора (треба їх відрізняти від поліцейських, які на диво, також збереглися в системі МВС), також люблять Україну.

Їх Україна спільно з Хуйлом та російськими мусорами, протистоять навалі жидомасонів и фашистів, а в країні - порядок.

Ідейних руссо-мусорів небагато - лише відсотків 60. Решта - пристосуванці. Утім, пристосуванці ламають кістки ветеранам АТО не гірше, ніж ідейні.

Менти - одна з небагатьох вправно працюючих корпорацій в Україні.

Коли менту з Донецька треба отримати інформацію з Києва, він просто телефонує свому одкокурснику з міністерства.

Те саме стосується забезпечення роботи конвертаційних центрів, перевезення грошей через лінію розмеження та організації контрабасу.

Після трьох роки війни з Росією, ми маємо наступну ситуацію:

- одна з силових структур України, яка має системоутворюче значення у масштабах держави, а саме - МВС, вихована в ідеології цивілізаційного проекту нашого історичного ворога - Москви і є ударною силою у поверненні цього проекту в Україну.

З цієї точки зору, немає значення, що окремі менти також б'ються на фронті з російськими військами. Кадиров також бився. Тепер - генерал МВС.

Важливо саме цивілізаційне прагнення цих мужніх хлопців у чорному.

Стан справ в МВС - це одна з головних загроз національної безпеці України тепер, та - основна препона у справі будівництва в Україні нормального, відкритого, не тоталітарного суспільства.

Радники міністра МВС, з которими, я бува, спілкуюсь у коридорах телебачення, систематично запевняють мене, що вони - страшні патріоти.

Так, вони страшні патріоти, які вчисту програли війну старій міліцейської мафії.

Для мусорської банди, що діє в лавах системи МВС (це не усі поліцейські, лише 90 відсотків), для сплаченої кров'ю , шаленими грошима, двадцятирічної історії зраджування мундира, наші милі Арсени, Антони та Зоряни виявилися надиво зручною ширмою.

Їм так добре їздити по вухах. Так, є "Миротворец". Так, були добробати МВС, що рятували Україну на початку конфлікту.

Є нова патрульна поліція.

Але програма реформування, основана на поступовому перетворенні хворого організму МВС завдяки проникненню туди "здорових сил" скінчилася тим, що захворіли "здорові сили".

Звісно, є розшук, який по горло завалений звичайною поліцейською роботою.

Але, система працює так, що і найбільш професійних та "чистих" поліцянтів вона примушує грати на боці великого тоталітарного московського проекту.

Резюме:

1. Система МВС - ця багатотисячна банда у погонах, що при Януковичі остаточно перетворилася на мафіозну корпорацію, нею і залишилися.

2. Реформа МВС повністю провалена. Кров українських громадян, яких забиває в смерть "нова поліція", не змоють ніякі "нові паспортні центри".

3. Стан справ у системі МВС - наймасштабніша загроза національної безпеки України, з тих, що існує: історично корпорація "Мусор" є нащадками НКВС та прибічниками поліцейського тоталітарного (московського) проекту.

4. Додайте до того, що МВС сьогодні включає до себе колишних МНС, Держприкордонслужбу і ми побачимо монстра, який розростається на нашої крові.

Старі НКВСники, правда, не подали б руки сьогодішним: вони були палачами, але не були кримінальниками.

Теперішні гармонійно поєднали одне з іншим.

Питання:

- навіщо нам в країні огромний мафіозний монстр, ідеологічний та цивілізаційний союзник нашого історичного ворога та основний охоронець старої Системи, що не дає нам збудувати тут відкрите суспільство?..

Стан справ у МВС сьогодні - тричі ворожий Україні: мафія, кати, ідеологічні прибічники московського проекту.

То, може суспільству варто піднятися та влаштувати Велике Очищення?..

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини