xcounter
Calendar Icon

Якщо хочемо перемогти, нам доведеться стати більш холоднокровними

24.05.2017 00:28

Штаб АТО неодноразово просив не повідомляти про будь-які пересування Збройних Сил у соціальних мережах, чи де інде, у будь-яких напрямках.

Збройні сили України, ніколи не порушували мінських угод.

Звичайно є загиблі, крім того бували періоди, коли втрати ми несли щодня, як і противник. При такій кількості обстрілів з використанням важкої арти ми звичайно маємо і поранених, і загиблих. Та повідомляючи бездумно таку інформацію онлайн - даємо ворогу розуміння ефективності його роботи: чи правильні координати, чи добре відпрацював особовий склад, ступінь руйнувань і так далі.

Я наприклад, завжди був радий коли рунет показував кадри нашої роботи, бо завжди можна було зробити коригування та уникнути втрат серед мирного населення.

Це не означає, що не треба робити повідомлень про наші втрати взагалі і не героїзувати наших загиблих за Україну - треба і навіть дуже. І жахливо, що держава досі не зробила робочу групу 200, що як в Ізраїлі, особисто повідомляє батькам страшну звістку, проходить психологічні навчання та знає усі процедури. А ще нам потрібна ціла інстанція по полонених та зниклих безвісті - маю на увазі найліпші зразки країн НАТО - спеціалізовані інституції, а не окремі фахівці.

А ще... Роботи багато.

У нас багато проблем і біди. Бо в нас Війна, яка ввійде в історію 21 і анали цивілізації 21 сторіччя.

Та я волів би її спочатку виграти. А тому нагадаю прохання штабу АТО, Генштабу та здорового глузду:

Не повідомляйте про пересування наших військ без підтвердження офіційних джерел, якби Вам не було страшно, чи навпаки радісно за наші надбання.

Не повідомляйте про втрати день у день, якби не було Вам боляче, якщо не повідомили офіційні особи. І не пишіть місця та часу втрати, якщо не поступило офіційної інформації, протягом хоча б трьох місяців. Потім пишіть все. Ми маємо знати і імена наших загиблих і обставини, та не маємо наражати на небезпеку інших.

Звичайно бувають і виключення, бувають і особливі умови, і кажу це все не тільки Вам, а і собі, бо всяке довелося витримати.

І складно здоровій та нормальній людині, коли його близькі воюють, зберігати холодність та зваженість, особливо коли ти живеш тільки думкою та надією на перемогу.

Та якщо ми хочемо перемогти, нам доведеться стати трохи більш холоднокровними, цинічними та жорстокими до ворога, а отже і до себе.

Все буде ок. Ми переможемо))))

Знаю)))

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини