xcounter
Calendar Icon

Найпотужніша антізрада останнього часу

30.05.2017 10:32

Досі в шоці від шалених обсягів вкраденого у держави. Податківцями... Знав, що там корупція. Але не міг уявити масштаби.

Проаналізував цифри. Зростання доходів держбюджету у 2016му склало 170 млрд. Тепер є відповідь. Це не результат економічного піднесення чи раптом прокинувшоїся свідомості платників. Це те, що було в "ямах". Не ями, а якась прірва.

Днями ми побачили результат потужної операції, що тривала понад рік. Дізнались призвища тих, хто ці ями контролював. В чиїх інтересах знали і досі. Подібного насправді ще не було. Мабуть за весь час Незалежності. Військова прокуратура знов довела свою ефективність. Давайте згадаємо "бурштинову" спецоперацію на Рівненщині. Анатолій Матіос постійно під шквалом критики, але вміє працювати ефективно. Це факт.

Виявилось, що і Насіров не "тотальне зло". Він, як стало відомо, таємно брав участь, надаючи слідству унікальну інформацію. Відкрив всі схеми. До нього кожен очільник податкової підлаштовував під себе корупційну систему. Насіров конкретно в цьому випадку зробив навпаки. І це треба визнати.

Але більшості антикорупціонерів не чути. Колеги б мали бути задоволеними. Скепсіс... Дивуюсь. Треба бути об'єктивними. Навіть коли рушаться власні стереотипи. Світ не чорно-білий. Історія затримання податківців для мене - найпотужніша антізрада останнього часу. Чекаю продовження..

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини