xcounter
Calendar Icon

На третій рік війни прозріли

16.06.2017 12:06

​Понад три роки, щоб визнати, що формат АТО - це "не зовсім те, що потрібно"...

Тобто ні рік тому, ні два, ні два з половиною роки тому розуміння, що антитерористичні кампанії не тривають місяцями, і не є формою відповіді на зовнішню збройну агресію, в української влади не було?

Та невже? А чому ж тоді 26 травня 2014 року Порошенко дослівно заявляв, що "АТО не може тривати місяці." Між іншим, нинішнє відкриття Турчинова про "нові формати" Порошенко того ж таки 26 травня 2014 року повторив практично слово в слово: ""Я пiдтримую її продовження, але вимагаю змiни її формату", - сказав Порошенко на брифiнгу в понедiлок, зазначивши, що АТО має бути "ефективнiшою i проведена в короткi термiни", а частини й пiдроздiли силовикiв повиннi мати краще озброєння, амунiцiю" (цитата з повідомлення ТСН).

Тобто ще якихось три роки і нас ощасливлять черговою вигадкою, що нам потрібно змінити в законодавстві, щоб гібридно оборонятися від гібридної війни?.. А потім ще якихось пару років і законодавство приведуть у "відповідність до потреб протидії гібридній війні"?

Насправді гібридною можна називати війну скільки завгодно. Але з 2014 році в Україні гібридна війна носить форму найзвичайнісінького збройного конфлікту.

І головне, що Турчинов це прекрасно знає, тому в лютому 2014 року голосував на засіданні РНБОУ за введення воєнного стану. А пізніше, наскільки я можу судити, кілька разів намагався повернути РНБОУ до розгляду цього питання.

То з чим пов"язане нинішнє "прозріння", а точніше політична активність у формі "валяти дурня"? Невже з війною? Чи знову вибори?

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини