xcounter
Calendar Icon

Російська дипломатія у відносинах зі США готова на будь-які приниження

27.06.2017 16:37

Лизати руку сильнішого - безкомпромісна позиція Росії.

Відшуміли недільні підсумкові інформаційні випуски російських "п'ятихвилинок ненависті". Окрім 27-ми похлопувань Порошенком себе по руці під час зустрічі з Трампом і "чертом во шерсти" - Світланою Алексієвич (нобелівській лауреатці дісталось за те, що говорить і пише російською мовою, а любить українців) русо-пропаганда точила отруту на США в Сирії.

Розказували, що у Росії там стратегічний успіх, а США взагалі не знають, що хочуть, і що в американців "всьо плохо". І від своєї немочі США то ракетами сирійську авіабазу обстріляють, то сирійській літак зіб"ють. А Росіяни цього знову не допустять. І окрім усього іншого - заморозили підготовку до зустрічі Путін-Трамп в ході майбутнього саміту Великої двадцятки в Гамбурзі.

Ну, а вранці наступного дня Пєсков, який судячи з усього, правильно робить, що не слухає маячню новин російських телеканалів, "нічтоже сумяшєсі" заявив, що Росія готова до будь-якого формату зустрічі Путіна з Трампом.

Ну, і правда, а чого випендрюватися, якщо Пентагон на наступний рік отримає зростання свого бюджету на суму, яка перевищує увесь оборонний бюджет Росії?

Лизати руку сильнішого - безкомпромісна позиція Росії.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини