xcounter
Calendar Icon

Байка про те, як закрили Борю Колеснікова, скільки він заплатив за вихід на волю і чому

04.07.2017 11:37

Зараз уже достеменно невідомо, чи то Борюсика закрили, щоб розвести на бабло, чи ця ідея виникла тільки в самому процесі.

Після тижневої перерви ми повертаємося до наших #байок_зі_склепу. І байка, яку я сьогодні розкажу, в певному сенсі є продовженням та розвитком обох попередніх. В ній поєдналися і темні часи трипільської окупації, і Віктор Ющенко зі своїми любими друзями, і відповідь на питання, яке здавна бентежить уми та інші кінцівки усіх наших політичних ікспердів: що поєднало старих "донецьких" і йуних "янучарських?

Коротше, байка про те, як закрили Борю Колеснікова, скільки він заплатив за вихід на волю і чому.

Направду, зараз уже достеменно невідомо, чи то Борюсика закрили, щоб розвести на бабло, чи ця ідея виникла тільки в самому процесі. Дещо про це я писав раніше.

Однак не викликало сумнівів лише те, що пред'яви, які стали підставою для посадки Колеснікова, були абсолютно безпонтові, якщо користуватися зрозумілою широкому загалу термінологією. Тобто насправді мало хто сумнівався у його причетності до віджиму ТЦ"Білий лебідь". Але в умовах, коли в донецьких шахтах досі гниють кістки десятків зниклих без вісті піонерів бізнесу і комерції, над справою "Білого лебедя" сміялися і плакали всі. Бо доказів там було - заява потерпілого і понти Юги Луценка, тодішнього главмусора.

Між тим, Борю таки закрили. "Партія деяких регіонів" схОдила на гівно, лементуючи про права людини і політичні репресії. А сам Боря, прошарений у блатних темах, чвиркав слідчому крізь зуби на протокол і посилав на художню експозицію. Так тривало два місяці.

Але тут сталося чисто по ранньому Висоцькому: "...но тут как нож мнє в спіну - поймалі Катєріну, і слєдоватєль стал мєня важнєй". У Донецьку прийняли кохану Бориса Вікторовича. Кажуть, він коли про це дізнався - розхуячив у камері плазму, джакузі і два ящика "джоні вокера" з сємками.

А нада сказать, що кохана у Борі була тоді не аби хто - а керівник донецького осередку "Нашої України" Антон Клименко. Брат того самого Клименка, який у пізнього Яника очолював Мінсдох. Уся командна "Стоматолога" там починала - і Арбузов, та й сам Саша не гидував. (Ось вам, до речі, обіцяна відповідь на питання, яке хвилює ікспердів усіх часів і рівнів доходів...)

Отож Боря впав у розпач. Звісно, Антоха нічого такого не знав і злити мусорам не міг, бо реальні бандіти мають звичку не тріпатися при бабах. Але що робити зі світлим чювством, за яке Борю ніжно взяли, мов за тестікули?

Діватися було нікуди. Кохання обійшлося Борюсику в 5 лямів. Але чого не зробиш заради кохання.

Коли його випустили, Колесніков одразу ж за воротами СІЗО подзвонив Антону. Їхню розмову, переповнену мімімі і сюсюсю, звісно ж, слухали і писали.

...А Юга Луценко за це все потім відтарабанив строк. Я про це вже писав. Сів також і Борис Пенчук, колишній власник "Білого лебедя", якого Юга спокусив кришити батон на Бориса Вікторовича.

Отака повчальна байка. Без моралі, зате про любофф.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини