xcounter
Calendar Icon

Потім не дивуйтесь, чому Німеччина і Франція виступають проти європерспективи України

14.07.2017 09:49

​Безлад в парламенті був влаштований в важливий для України день саміту Украіна- ЄС, який готувався нашими дипломатами, президентом кілька місяців.

В цей день в Києві було багато європейських гостей. В тому числі і в ВР . Так що екшн вдався- парламент виглядав максимально "європейськи"...... Прекрасний фон для переговорів про переспективи євроінтеграції.

Мені дійсно було нестерпно соромно, коли парламент в день безладу відвідував віце- президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс , а в гостьову ложу парламенту піднялася великий друг Украіни, депутат Бундестагу Марілуїза Бек, і на власні очі побачила "обговорення" , коли самі автори поправок не чули поправок, бо верещав мегафон, бо один сивочолий депутат особисто вирішував, кому можна прочитати поправки без супроводу мегафону, а кого він вважає " режимом " і тому він буде горланити в мегафон, коли частина єврооптимістів разом з " інтелектуалами" не давали колегами нормально працювати й голосувати за такі важливі поправки , бо влаштували мітинг прям на трибуні ВР, підмостками і сценою ім стала трибуна законодавчого органу. І координують своі діі в ВР з тими, хто в цей час палив феєрверк і швиряв з якогось дива димовухи під ВР. Потім не дивуйтесь, чому Німеччина і Франція не дають нам ПДЧ і виступають проти європерспективи.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини