xcounter
Calendar Icon

Черговий перл Захарченка

03.08.2017 11:11

​Коли слухаєш цих вождів ("ДНР/ЛНР"), то крім того, що це доволі смішно, це ще й виходить надзвичайно сумно.

Сумно розуміти, що саме настільки обмежено розумово люди, вибрані Росією, аби вони керували бандформуваннями, метою яких є кожноденне знищення українців, як нації, яка віками бореться з переважаючим чисельно ворогом, з Росією за свою історічну ідентичність, за свою власну культуру, за свою мову, за свою свободу.

Як бачимо, людина не лише "не погано" розбирається в питаннях військового мистецтва, бо ж за його словами, він вже й Київ взяв і Лондон підкорив, але й прекрасно знається на історії того ж СРСР, з якого вони й по нині ніяк не можуть вийти і громадянами якого й досі себе вважають.

На виході маємо черговий перл від Захараста - Сталін своїм указом розстріляв Зою Космодем'янську.

Але ж з іншого боку, може ми чого й не знаємо, бо ж як виявилось в 1991 році, після розвалу СРСР, вся його історія була суцільна брехня, видумана більшовиками аби побудуватии штучну державу з штучною ідеологією, яка саме через оцю штучність і розвалилась. То може й він і прав, може нам брехали, що Зою довго катували фашисти, а потім повісили, може, насправді її розстріляв Сталін і що саме страшне, можливо саме Сталін і був тим головним фашистом???

От скільки питань ставить перед нами цей, без сумніву, величний філософ Захаращенко, своїм маленьким інтерв'ю, таким самим великим діячам російської культури, як той Прілєпін, яку всю цю дурню знімає навіть не розуміючи насправді її колосальних міжгалактичних масштабів.

Єдино, що дає надію, що ці недалекі люди просто фізично не зможуть довго втриматись на тих посадах, куди, як клоунів, як шутів, посадили їх росіяни, то все одно, скоро їх шлях ляже в пекло, яке ті ж самі їх господарі їм і організують, як це сталось з усіма їх "папєрєдніками", а нині героями "новоросії", гівами, шмівами, моторолами і іншим непотрібом. То ж поки що лишається просто сумно всміхатись від того бидламу, що Росія вчинила на українській землі, на українському Донбасі.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини