xcounter
Calendar Icon

Американський слід в збитому Росією Boeing MH17

07.08.2017 13:55

​В чергове дивуєшся, наскільки з одного боку потужно, з іншого ж, безапеляційно і навіть безсоромно та брехливо, працює російська пропаганда.

Немає сумніву, що, як би там не роздували щоки самі росіяни, але ж, однією із найбільших загроз їх економіці, а значить і політиці безумовно є санкції, що наклало на них цивілізоване суспільство, перш за все, Європа та Америка, саме тому інформаційна війна, яку веде Росія є для неї багатовекторною і наряду з власним та українським інформаційним простором, вони доволі потужно працюють і "на закордон", саме на тих, хто й наклав на них оті санкції.

Черговий приклад – сепаратистський рупор "Русская весна" оприлюднив матеріал під назвою "Неожиданно: На Западе начали признавать вину США за гибель Boeing MH17 на Донбассе".

Єдине, що тут не лише логічне, але й ще є абсолютною правдою, так це оте їхнє – "несподівано", все ж інше, зухвала брехня, починаючи з назви і до останньої крапочки, яка теж виглядає брехливою.

Але ж знов таки, за тією брехнею гарно проглядається потужний інститут російської пропаганди, який промиває мізки сотням мільйонів людей по всьому світі.

На цей раз, росіяни стверджують, що в вересні має вийти книга "известного европейского политолога, профессора факультета международных отношений университета Сассекса, председателя общественной организации "Комитет бдительности против возрождающегося фашизма" Киса ван дер Пиля под названием "Выстрел. Рейс МН-17, Украина и новая холодная война".

Фактично, для розумних людей вже в цьому клаптику інформації закладена відповідь на весь матеріал щодо його брехливості. Якщо глянути лише в назву того комітету, який "бдіт проти отого фашизму", то відразу зрозуміло, що це за "відомий європейський політолог" і за чиї гроші він став "відомим", але ж з іншого боку, наскільки треба потужно працювати на всіх фронтах, а це перш за все і розвідка, і дипломатія на ряду з політикою і та ж, інформаційно-пропагандистська діяльність і вся ця моща працює не десь там на одному клаптику світу, в одному регіоні, а майже в кожній з ведучих країн планети росіяни спромоглись наслідити.

США, Франція – з виборами, переворот в Чорногорії, прослуховування телефонів керівництва Німеччини, кібератаки в Україні, а потім і по всьому світові і це лише так на скидку, що спало на пам’ять.

І от, бачте, як воно в решті-решт все вийшло насправді!

Нарешті завдяки отій сумнозвісній "Руській весні" в розпал літа все стало на свої місця, все стало зрозумілим навіть нам сіромахам, але знов таки, лише завдяки отим російським пропагандистам. А як же ш, де ж ми ще правду можемо взнати, як не від отих породжувачів розп’ятих хлопчиків і покусаних снігурів.

Виходить те, що міжнародна слідча комісія чітко і остаточно встановила безпосередню причетність до збиття Боїнгу російським Буком з якого стріляли знов таки, російські кадрові військові, після чого його екстрено евакували назад в ту ж саму Росію, з якої він перед цим і прибув, то це все, як виявилось, повна дурня, бо вийшла, чи точніше лише має вийте якась там книжечка, в якій відкрилась дивина, лише вдумайтесь в цю нісенітницю - "На Заході почали визнавати вину США у загибелі Boeing MH17 на Донбасі".

Хто саме, коли почали визнавати, вчора, позавчора і це при тому, що книжка лише має вийти в вересні, а в них вже – визнали на перед, ще навіть не читавши книжки і головне, в чому та вина, яку визнали – це все питання на які ви не знайдете відповіді, а ні в книжці, а ні в цій статті, книжці присвяченій, але апеляція, до "відомий європейський політолог университет Сассекса", книга буде видана німецькою у Кельні, видавництвом "Папи-Росса". Все це діє на російського обивателя майже магічно і якщо в світі і не багато віднайдеться людей, хто повірить в ці казки, але росіяни і не лише ті хто живуть в самій Росії, але й переважна більшість з тих, хто мешкає і за її межами, у тому числі і у Європі будуть свято вірити, що це саме Америка, ну якщо й не особисто збила того Боїнга, то принаймні підштовхнула, чи то смикнула за рукав російського офіцера, який з переляку, не бажаючи того і натиснув на кнопку Бука.

І нарешті, декілька слів, для рідної вишевати. Жодного разу не закликав діяти аналогічно російській пропаганді, на то вона й гібридна війна, аби вміти відповідати нестандартно, але адекватно. Не буду задавати дурних питань, а лише нагадаю, про одне міністерство, яке в народі охристили Стеця, так от за його функціоналом, воно мало б проводити у тому числі і заходи іміджевого характеру саме на закордону аудиторію. Чи маємо ми низку гучних тих заходів, чи маємо ми зміну в свідомості європейської аудиторії щодо покращення нашого іміджу, чи сприймає нас Європа, як рівного суб’єкта в перемовинах ні навіть не щодо геополітичних питань, за це годі й говорити, мова йде лише про те, що безпосередньо стосується наших особистих питань, щодо впирається в нашу власну долю. На це не важко відповісти, достатньо лише пригадати останні перемовини що відбулись цьогоріч у липні на G20, під час якої паралельно були проведені переговори між канцлером Німеччини А.Меркель, президентом Франції Е.Макроном та президент РФ В.Путіним щодо війни в Україні. Але ж люди добрі, війна то точиться в Україні і гинуть на ній українці! Не в Німеччині, Франції чи в Росії, а саме в Україні, то чи не варта б було і Україну запросити до тих перемовин, чи за нас і так "все порішали".

А тепер увага, як про це зазначив помічник російського президента Ю.Ушаков повідомивши, що переговори відбуваються за "робочим сніданком" майже у "нормандському форматі". І от це "майже у нормандському форматі" вчергове підкреслює колосальну значимість для Росії інформаційно-пропагандистської роботи. Вони просто заточені на цьому. Для простака ця фраза майже нічого не скаже, але хто здатен думати відразу побачить колосальне презирство в ній до України, заховане в цій здавалось би простенькій фразі і майже переможний крик орангутанга, що тільки но розігнав всіх суперників і впевнено крокує до самиці, що в очікуванні переможця вже пудрить собі носик, чи щось інше, але про щось інше не тут.

Нагадаю, нормандський формат передбачає участь чотирьох країн – Україна, Німеччина, Франція і Росія. Саме тому, порівнявши дану зустріч з Нормандською четвіркою, Ушаков чітко натякнув, що питання по Україні на цей раз вирішували всі, окрім самої України і це напевно чергова наша дипломатична та й інформаційна "перемога", просто її треба правильно трактувати, щоб народ все зрозумів, але мені цього геть не хочеться, для мене достатньо, того, що вона лише – чергова, а це значить не остання і від того стає трохи сумно.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини