xcounter
Calendar Icon

Шуфричу пригадали лавсторі з Тимошенко та іншими

11.08.2017 16:46

Сьогодні ми продовжуємо #байки_зі_склепу, користуючись тим, що головний герой нашої історії засвітився на святкових фото з похорон Бережної.

Відхиляючись від теми і впадаючи в старечий оффтоп, слід сказати, що сама Бережна загинула в нерівному бою з гейропейським курортом, куди їхала, ясне діло, в развєдку. Гейропа - вбиває, да.

А на похорони до неї прийшов Нестор Шуфрич, відомий в народі як Нюся, Шуфрик і Нестор Панкратіонович. От про нього і буде сьогоднішня коротка, але повчальна історія.

Почнеться ця байка з українського народного прислів'я, яке не має прямого стосунку до самої історії, проте цілком може слугувати за мораль (у кожній байці ж має бути мораль!) і водночас - як затравка до наступної байки. Звучить це прислів'я так: не імєй сто рублєй, а женись, як Гелетей. Пояснення, як я й казав, чекайте в наступній байці.

Але вернімося ж до наших Нестора Шуфрича. У контексті згаданого прислів'я Нюся виглядає практично канонічним його втіленням. Звісно ж, йдеться про Нюсю зразка епохи пізнього кучмізму.

Тоді в Україні панувала однопартійна система - одна партія трахала всіх. Були Медведчук і Суркіс зі своєю СДПУ (о), яких за оце (о) називали нульовими або обрізаними. Дехто ще вдавався до анатомічно-фрейдистських пояснень цієї літери, але, по-перше, Ляшко і його боротьба тоді був невідомим широкому загалу (про його невигадану історію - в одній з наступних байок), а по-друге - есдеки в той час так рулили, що навіть Яник із сім'єю в період 2010-14 нервово гризуть у куточку золоті батони.

В той незабутній час Нюся Шуфрич був рядовим членом медведчуківської братви, нічим особоивим не виділяючись. І, може, так би воно й лишалося досі, але доля підкинула йуному дарованію рідкісний шанс пробитися нагору якщо не головою, то іншим своїм х*єм.

Наразі вже достеменно невідомо, де і коли це сталося. Але сталося однозначно. Кажуть, коли Медведчук на якійсь п'янці розповів Даніличу про те, що його "бігунець" спить з Тимошенчихою - Кучма так реготав, що аж водка носом пішла. А потім сказав: не чіпайте, хай воно так і буде, бо це прикол!

І так ото воно й було згідно заповітам "Батька", як Данілича був тоді називав вірнопідданий Ющенко. Навіть коли Юлю судили - Нюся сидів у залі і гриз нігті. Шукайте відео того часу і місця - знайдете і Шуфрика. Нюся не голосував за зняття з Юлі недоторканості. А коли її випустили - закохані негайно гайнули на острови.

Ще пізніше вони були навіть одночасно купили два однакові будинки в Києві, прямо через дорогу один від одного.

А закінчилося все, як і починалося, політикою. Коли вже Яник закрив Юлю всерйоз - Шуфрик перекинувся на інших перспектвних дівчаток, з одного відомого феміністичного руху.

А шкода.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини