xcounter
Calendar Icon

​Тривожний дзвінок: українська форма на бойовиках

02.10.2017 15:09

Як відомо, на війні шоу з переодяганням сумно закінчуються.

Російський найманець в українському «пікселі» облаштовує бліндаж, і не знає, що він під прицілом українського розвідника. Та добре, що українець натиснув не на гачок, а на кнопку «REC». Отже, ми маємо це фото. Звісно, хтось скаже, що бойовик пішов собі до «воєнторгу» та купив українську форму. За тисячу сто гривень. Чому б і ні? Тільки «воєнторг» - на нашому боці. Новий «піксель» почав зміняти армійський «дубок» у чотирнадцятому році і на той бік міг потрапити лише контрабандою. У військового, який зняв бойовика, дві версії побаченого:

«Можливо, найманці готуються до провокацій проти ОБСЄ, а, можливо, й застосовувати терор до місцевого населення, щоби звинуватити в ньому українських солдатів. Тактика, яку використовували спецзагони НКВС для дискредитації УПА».

Як відомо, на війні шоу з переодяганням сумно закінчуються. Все можливо. Беручи до уваги той факт, що дивовижне травесті-шоу відбувається там, де підірвалася автівка зі спостерігачами ОБСЄ, і де заблукав російський «потєряшка» Віктор Агеєв.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини