xcounter
Calendar Icon

Чому справи Майдану так повільно просуваються

03.10.2017 15:15

Відповідь можна дати на прикладі нинішніх подій.

Маємо підозрюваних, котрі, на думку прокуратури, організовували терор проти Майдану, нелегально поставляли російські гранати ''Беркуту", котрими вбито щонайменше одну людину і скалічено більше 138 осіб.

Підозру їм оголошено у п'ятницю, і тоді ж мав відбутися суд для обрання запобіжного заходу. Але не відбувся.

Приїхав у суд замначальника поліції Фацевич. Він переконував журналістів та усіх інших, що підозрювані - цінні кадри, гарні співробітники.

Суддя Писанець взагалі передумав розглядати клопотання прокуратури про обрання запобіжного. Попри те, що спочатку призначив місце і час засідання. Прислав секретарку у залу, і та запропонувала сторонам підписати повідомлення про перенос засідання.

В цей момент у залу зайшли чоловік 20 тітушок. Вони вивели підозрюваного із залу, дали йому можливість вільно збирати "докази" своєї "хвороби" на понеділок. (Тітушок побили за це).

Це по одному підозрюваному. А по іншим суд навіть не пробували розпочати. Суддя сховався у нібито нарадчій кімнаті.

Що це є все таке?

Це мовчазний договорняк між Аваковим та Порошенком. Аваков активно захищає катів Майдану силами нацполіції та тітушок, а судова система, підконтрольна Порошенку, ці справи відверто саботує. Працює лише групка ентузіастів у Генпрокуратурі, котрі за допомоги журналістів та активістів намагається ламати спротив і просувати розслідування. Тобто розслідування іде, загалом, силами громадськості. Топ-керівники ж потихеньку ставлять палки в колеса.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини