xcounter
Calendar Icon

В кулуарах ВРУ говорять про відставку Ситника: які наслідки чекають Україну

05.12.2017 15:36

Клептократи на чолі держави готові продати майбутнє цілої країни, аби лише далі спокійно нас обкрадати.

БПП і НФ в кулуарах ВРУ говорять про відставку Ситника. Це найкраще визнання ефективності всієї команди НАБУ.

Нагадаю, що з діючим законом депутати можуть звільнити Директора ВИКЛЮЧНО за наявності негативного висновку зовнішнього аудиту. Комісія для такого аудити не сформовано, тож для звільнення Ситника Порошенку, Авакову, Луценко і ко потрібно щоб:

1) ВРУ проголосувало зміни в закон, які дозволять депутатами звільнити Ситника без негативного висновку зовнішнього аудиту. Готуючи це, Луценко видасть сьогодні у ВРУ чергову порцію брехні.

Щоб Президенту потім було легше підписати, скоріше за все, ці зміни сховають в перехідних положеннях Бюджету 2018 р.. Пригадайте, в 2015 р. так вбили електоронне декларування (ми потім це відіграли).

2) Президент швидко підписав проголосований закон і оприлюднив його. Оскільки це, скоріше за все, буде "головний фінансовий документи країни", то не підписати його Порошенко звичайно не зможе. Пригадайте схему з декларування для активістів в закон, який стосувавався військовослужбовців.

3) Депутати проголосували звільнення Ситника без негативного рішення аудиту, бо тепер закон це дозволятиме. Прошенку навіть підписувати звільнення Ситника не доведеться, бо це буде постанова ВРУ. Все негатив вигрібе Андрій Парубій.

Все це можна зробити за цей тиждень. Коли дуже хочеться - можеться. Згадайте, як за один день змінили закон про прокуратуру і призначили Луценка. Це ж вам не антикор.суд сторювати.

Через такі дії Порошенка, Arsen Avakov, Юрій Луценко і ко Україна, тобто ми з вами:

1) втратимо підтримки з боку США. Див. офіційну заяву Держ.департаменту

2) отримаємо призупинення безвізу з ЄС. Див. вимоги

Очевидно, що ці проблема не обходять клептократів на чолі держави. Вони готові продати майбутнє цілої країни, аби лише далі спокійно нас обкрадати.

Ну ок. Були вже такі розумники до них. Не проблема.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини