xcounter
Calendar Icon

Зміни – це не про нашу країну

10.01.2018 14:37

В нас зміни можуть бути лише на гірше, тому що країна заснована не нами і не для нас.

Народ ніякого стосунку до держави не мав і не матиме, а будь-яка спроба народу все-таки стати джерелом і автором своєї держави закінчиться розстрілами та репресіями. Оце й буде відбуватися в 2018 році.

В нас визріли дві однаково могутні сили: суспільство і монстр. Суспільство нарощує свою міць, розбудовує себе горизонтально і нарешті прокидає в собі амбіцію стати керманичем своєї держави-монстра. А монстр теж нарощує свою міць, монополізовує право на усунення (нейтралізацію) всіх неугодних, оснащується надсучасними засобами знищенння протестної думки – відтак 2018 рік стане початком гігантського двобою цих однаково потужних материків. Суспільство програє. Тому що монстр, вигодований 26-ма роками бездіяльності народу, наразі сильніший, хитріший і цинічніший.

Я би порадив усім притомним людям плюнути на державу з високої гори і творити сввій альтернативний світ. Ігнорувати державу. Сприймати її як сильнішого ворога і будувати з нею стосунки на принципах мінімального (вимушеного) втручання. Дурити її. Приховувати свої статки і здобутки. Нарощувати жирок навколо себе. Оточувати себе добробутом. Вкладати у своїх дітей.

Загалом – суспільству треба на якийсь час відключитися від фейкового, аномального державотворення, адже ми будуємо явно не те, ми підживлюємо монстра замість того, аби набратися сил, щоб його вбити. 2018 рік я би радив потратити на накопичення суспільних сил перед двобоєм із монстром, який назріває.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини