xcounter
Calendar Icon

Росія по-справжньому попала в халепу

11.01.2018 11:25

США дуже скоро відреагують на проблему, що в будь-якому випадку для Росії обернеться неабиякими загрозами.

Навколо Росії все тугіше стягується пасок протидії її нахабній агресивній політиці з боку розвинутих демократій, для яких закон то далеко не дишло, а наріжний камінь існування державності.

Так, заслуговує уваги декілька важливих моментів, що відбулись вчора і які матимуть важливі наслідки як для нас так і взагалі щодо впливу на ситуацію з російською агресією проти нас.

Нарешті оприлюднено технічний звіт про катастрофу комісії з другого дослідження Смоленської авіакатастрофи міністерства оборони Польщі, в якому експерти прийшов до висновку, що ліве крило президентського Ту-154 М зруйнував внутрішній вибух, а не удар об дерево, як намагались то представити росіяни.

Крім того, стверджується, що джерел вибуху було кілька, а це взагалі вщент розбиває російську версію трагедії і доказує, що літак все ж таки, був знищений росіянами.

І це на фоні домовленостей П. Порошенко з послом Нідерландів Е. Хуксом щодо взаємодії з питань притягнення до відповідальності винних у збитті літака рейсу МН17, а винних британська розвідка чітко визнала все ту ж саму Росію.

І в решті, сьогодні оприлюднено доповідь Конгресу США "Асиметричний напад Путіна на демократію в Росії і Європі: наслідки для національної безпеки США", яку представив сенатор-демократ Бен Кардин і який, по суті став першим масштабним дослідженням стратегії і тактики, використаної Кремлем в останні два десятиліття для втручання в політичні процеси в країнах Європи і США, щоб "всіма можливими способами підірвати демократичні інституції і трансатлантичні альянси".

В документі зазначено, що "асиметричний арсенал" Путіна включає "летальну суміш звичайних військових наступів, убивств, кампаній дезінформації і кібератак в Україні та організацію путчу в Чорногорії, дезінформацію та кібератаки в Німеччині, Франції, Британії, тощо. Ця загроза виникла задовго до того, як Трамп прийшов до влади, і буде існувати після того, як його адміністрація закінчить свою роботу"

Кардин, наголошує, – у той час як президент Трамп практично не діє, пан Путін продовжує удосконалювати свій асиметричний арсенал і шукати можливості для підриву демократичних і міжнародних інститутів, створених Сполученими Штатами і Європою за останні 70 років. Без рішучої відповіді США (громадські) інституції і вибори тут і у всій Європі залишаться вразливими для агресивних і витончених операцій, що проводяться Кремлем і це притому, що ніколи ще, в американській історії настільки явна загроза національній безпеці не була така явно проігнорована президентом США.

Це дуже важлива заява сенатора, яка наголошує на двох взаємопов’язаних проблемах – надзвичайно витончених і агресивних діях Путіна проти національної безпеки США і ЄС і водночас, відвертого ігнорування цією безпекою президентом США.

Впевнений, США дуже скоро відреагують як на ту, так і на іншу проблему, що в будь-якому випадку для Росії обернеться неабиякими загрозами. Загрозами її неадекватній політиці нехтування засадами світового порядку, тому, це дуже сприятливий для нас час і треба лише грамотно ним скористатись.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини