xcounter
Calendar Icon

​Національні дружини Авакова

30.01.2018 11:46

Рятувати країну треба від загрозливих політичних амбіцій Авакова, а не від похідних від нього дружин.

Під виглядом прояву громадянського суспільства, в оболонці, в обгортці ініціативи з благими намірами, нам презентували приватну керовану організацію, яку будуть використовувати для вирішення задач її спонсора - Арсена Авакова.

Це умовно слухняні пасіонарії. Наприклад, скажуть хлопцям, що треба навести порядок з опозиційними протестами, і рішучі молодяки, частина з яких прикриває власне обличчя балаклавою, все зроблять. Очистять, так би мовити, вулиці від інакодумців.

З однієї сторони, їх можна зрозуміти - якщо це не якісь "елітні тітушки", а серед них дійсно є ветерани війни, то багато бійців повертаються з фронту та хочуть реалізувати себе у войовничому амплуа вже в цивільному житті, монетизуючи власні навички. Але з іншого боку, кишеньковість їх об'єднання небезпечна - накази можуть бути неадекватними, протизаконними або взагалі антиукраїнськими.

Тому рятувати країну треба від загрозливих політичних амбіцій Авакова, а не від похідних від нього дружин, які відверто нагадують нацистських "коричневорубашечників" і "чорнорубашечників" часів Мусоліні (до речі, за законом тих часів, вони теж підтримували порядок і захищали національні інтереси), а також зроблені за моделлю радянських добровільних дружин.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини