xcounter
Calendar Icon

​Таємниця приїзду Могеріні в Україну

12.03.2018 15:09

Цікава ситуація вийшла з представником ЄС із закордонних справ Федерікою Могеріні.

В кінці минулого року вона полетіла на Кубу і там розповідала про "міцні, стабільні та надійні відносини з ЄС", тоді ж екс-президент Естонії прореагував, що візит в Україну, можливо, більше відповідав би нагальним потребам сьогодення ЄС.

І ось, не пройшло і трьох місяців, як Могеріні в України. Невідомо, чи дійсно так вплинув на неї присоромлюючий коментар екс-президента Естонії, але Могеріні приїхала в Україну власною персоною вперше за останні два роки.

Були, звичайно, у неї зустрічі і з Порошенком, і з Гройсманом минулого року на західних майданчиках, проте ось так завітати до нас у гості - щось не складалося довго.

Але то таке. Лірика.

Вчора Могеріні заявила, що потрібно подвоїти роботу в боротьбі з корупцією і створити Антикорупційний суд, згідно рекомендацій "венеційки". А сьогодні вона бачить значний прогрес у реформах в Україні.

Також сьогодна вона сказала, що не бачить в Європі ніякої втоми від питання Донбасу та України. Але при цьому в статті Могеріні про 12 пріорітетів ЄС на 2018 рік питання України чи російської агресії навіть не згадане.

Ось такі гойдалки по-могерінські.

Але ж багато хто просто вирве фрази Могеріні з контексту, без передісторії, щоб вийшла кристалізована "зрада" або "перемога". Тому споживайте інформацію відповідально

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини