xcounter
Calendar Icon

Безпрецедентна антиукраїнська пропаганда на Інтері

08.05.2018 12:03

Спочатку, 8 травня, Інтер в прайм-тайм покаже документальний фільм, як нібито забирають свято і пам'ять у ветеранів війни.

Потім, 9 травня, покаже марафон "Наша побєда", де сюжети будуть не про битви на території України, а про битви на території Росії - під Сталінградом, на Курській дузі, визволення Ленінграда. Далі Інтер покаже радянський фільм "В бой ідут одні старікі". Але це буде лише ранковий "розігрів" мізків глядачів.

Просто уявіть собі, увесь день Інтер буде показувати всі 16 серій серіалу на російській мові, знятого російським режисером, про людей, які жили в російській глибинці (на Уралі). Тут взагалі без коментарів, бо важко підібрати пристойні слова.

І вишенка на торті - помпезний шоу-концерт з Повалій та іншими, які будуть виконувати радянські пісні. А в перервах між піснями ведучі будуть розповідати, як "вулиці українських міст назвали іменами фашистських злочинців, а їх портрети носять на факельних маршах по столиці". Тобто фактично канал буде закликати до саботажу декомунізації. І шляхом однобокого висвітлення історії розпалювати ворожнечу між громадянами України.

Скільки б здорова частина українського суспільства не волала про антиукраїнську політику цього одіозного каналу, а віз і нині там. У мене лише одне питання - як ми хочемо перемогти у сьогоднішній війні з агресором, коли на нашій території вільно, без усіляких перепон, працює пропагандистська машина ворога? Питання, звичайно, риторичне. І на адресу Міністерство інформаційної політики України, The Security Service of Ukraine, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

Йшов 5-й рік війни, приймались різноманітні стратегії інформаційної безпеки, а ворожа пропаганда все одно у всіх на очах проникає в мізки українців через конкретний телеканал. Більше того, відомі ж конкретні люди, які займаються втіленням і реалізацією медіаокупації - зокрема, "заслужений журналіст України" Ганна Безлюдна, яка є керівником Inter Media Group.

Потрібна, як мінімум, реакція високопосадовців.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини