xcounter
Calendar Icon

Ворушилін має бізнес у Криму?

21.05.2018 14:44

​Надіслав НАБУ заяву про злочин Костянтина Ворушиліна, нинішнього очільника Фонду гарантування вкладів.

Надіслав НАБУ заяву про злочин Костянтина Ворушиліна, нинішнього очільника Фонду гарантування вкладів.

Дані YouControl свідчать, що у Ворушиліна є незадекларований бізнес на окупованих територіях.

Принаймні, особа з таким ПІБ до сих пір є засновником товариства з обмеженою відповідальністю «Медпос», котре знаходиться у Ялті. Ворушиліну та належить близько 9.5% статутного фонду.

Це підприємство займається загальною медичною практикою. Судячи з усього, займається успішно під московською окупацією – за даними електронних реєстрів, 15 грудня 2017 року його було перереєстровано за законами країни-агресора, тобто формально воно стало юридичною особою Російської Федерації.

Відтак, Ворушилін став співвласником російського бізнесу, котрий, до того ж, функціонує у Криму, тобто території, де за комерційну діяльність міжнародне співтовариство накладає санкції.

Крім того, у жодній з декларацій Костянтина Ворушиліна немає відомостей про те, що він володіє часткою у цьому ТОВ, розділ «корпоративні права» пустий.

Отож, я прошу НАБУ вияснити, чи дійсно Ворушилін свідомо ховає свій російський бізнес, і дати правову оцінку цим фактам.

Нагадаю, що Фонд гарантування вкладів, котрий очолює Костянтин Ворушилін, вважають частиною схеми з масового розкрадання майна банків, котрі збанкрутували. Минулого року Генпрокуратура затримала одну з уповноважених осіб фонду з рекордним в українській історії хабарем у 5(!) млн доларів.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини