xcounter
Calendar Icon

Обшуки в СІЗО: На зону проносять все - від коньяка до балалайки

15.08.2018 11:15 (Оновлено 15.08.2018 в 11:16)

І Юга Луценко за це несе пряму відповідальність.

Шановна пані Ларисо! Наступного разу перед тим, як відкривати своє рот, переконайтесь для початку, що розумієте сенс вашого слів. А він такий:

1. Обшук у торнадівців показав, що наша правоохоронно-пенітенціарна система тупо прохідний двір, де можна на зону пронести все, від бухла до балалайки (а так воно насправді і є). І Юга Луценко за це несе пряму відповідальність. В тому числі і тому, що сам він у свій час сидів на зоні в Макошиному "по комфорту".

2. Або це перший випадок, коли у торнадівців щось знайшли, або це взагалі перший у них обшук з часу посадки. Бо я чомусь ніфіга не вірю, що торнадівці отак тіпа вчора звечора рєзко пішли в нацизм і запой.

3. Балалайка і чотири самовари. Це, бл*ть, шо за діч? Якщо ви натякає те, що торнадівці є адептами руцкого міра, то слід з ними заодно на*бнути і тих, хто дозволив руцкому міру пробратися в саме серце кузні наших політичних кадрів. Хто там у нас Генпрокурор?

4. Нацистські прапори і хохлома - це поєднання іще абсурдніше, ніж ваші топтуни, що приходять на праві марші на "свастоні" і в гостроносих черевиках.

Слабо накидаєте, пацани.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини