xcounter
Calendar Icon

Москва зробила ставку на ескалацію

07.09.2018 16:51 (Оновлено 07.09.2018 в 17:03)

​Нагадаю, що саме рішення про проведення псевдовиборів на окупованому Донбасі в листопаді 2014, прийняте в Кремлі, фактично зірвало мирний процес врегулювання

Це призвело до серйозного загострення ситуації на фронті , ескалації конфлікту, тисяч вбивств українців- цивільних і військових, нових жертв, трагедії ДАП і під Дебалтцевим.

Тоді Москва зробила ставку на ескалацію.

Ситуація повторюється. Ще пару тижнів тому « рєспублікі» скасували рішення про «вибори», а сьогодні заявили про « призначення виборів 11 листопада». Немає сумнівів, що рішення прийнято в Кремлі, що це стенарій дискредитації , постановки на паузу, до українських виборів, нормандського формату ( про що ,власне , вже заявив російський міністр Лавров), мінського процесу. Провокаційні заяви і сценарії мають й ще одну мету- це значно ускладнює дискусію в ВР про можливість пролонгації дії закону про особливості місцевого самоврядування. РФ була впевнена , що ми не пролонгуємо цей закон і восени 17, й планувала використати це для зняття санкцій.

Й зараз Москва також зацікавлена, аби апелювати до західних партнерів, що, мовляв, Київ зриває виконання політичного блоку. Але Кремля буде важко це доводити, бо і в ЄС, і в США чудово усвідомлюють, що жодні дії на окупованих територіях не відбуваються без відмашки Путіна. Москва нічого не зробила й на крок не просунулася у виконанні мінських угод. Й зараз йде на свідоме загострення ситуації на Донбасі, зачищаючи подільників, призначаючи « вибори».

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини