xcounter
Calendar Icon

Заборонити телеканали «112 Україна» та «NewsOne»: бійці ВСУ просять підтримати петицію

20.09.2018 13:55 (Оновлено 20.09.2018 в 13:57)
Алексей Петров, «Facebook»

Війна проти України йде на усіх фронтах, у тому числі і за спинами тих хлопців, хто саме зараз тримае мир стоячи проти російських окупантів, обличчям до обличчя.

Друзі, прошу УВАГИ та максимального РЕПОСТУ!

Сьогодні, на сайті Верховної Ради України, громадська організація «Відсіч», зареєструвала петицію з вимогою до депутатів, «Вжити всіх необхідних заходів в межах повноважень та в рамках чинного законодавства, щоб у найкоротший термін припинити ліцензійну діяльність телеканалів “112 Україна” та NewsOne» (с)

Війна проти України йде на усіх фронтах, у тому числі і за спинами тих хлопців, хто саме зараз тримае мир стоячи проти російських окупантів, обличчям до обличчя. Тому ми, діючі військові, ветерани АТО, кожен, у кого жовто-блакитне серце, будемо давати окупантові відсіч, усіма можливими законними способами. І так, крок за кроком, відповідаючи ударом на удар, Україна прийде до перемоги, як над зовнішнім ворогом, так і над місцевими кремлівськими посіпаками.

Учора вдень, вночі та сьогодні вранці ви друзі, ставили вподобайки під зверненнями військових до перших осіб нашої держави «заткнути пелькує телеканалам, які ллють бруд на українську армію, транслюючи на всю Україну проросійську риторику. А тому я прошу кожного з вас, знайти п`ять хвилин вашого часу, та підписати цю петицію до депутатів Верховної Ради. І якщо вона набере 25 000 голосів, вони не зможуть її ПРОІГНОРУВАТИ, та будуть змушені вирішувати це, надважливе для безпеки України питання! Саме заради цього ми обирали їх!

Слава Україні! Слава нації!

P.S. «Россия, он как удав. Не будешь сопротивляться, они тебя задушат» (с)

P.P.S. Треба:

1. Зареєструватися на сайті ВР. (Кнопка реєстрація).

2. Зайти в пошту і за лінком підтвердити реєстрацію.

3. Підписати петицію.

4. Зайти на пошту і за лінком підтвердити свій підпис.

5. Все.

Справка:

У мережі набирає обертів флешмоб під назвою #Захисти_країну, в якому бійці ЗСУ звертаються до керівництва країни з проханням вжити всіх заходів для заборони трансляцій телеканалів "Інтер", "112", NewsOne через їхній пропагандистський і антиукраїнський контент.

На цей момент пост Петрова вже підтримало кілька військових, включно з генерала-майором ЗСУ Олегом Мікацом, айдарівцем Орестом Каракевичем, сержантом 79 ОДШБр Євгеном Ісаєвим та іншими.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини