xcounter
Calendar Icon

Позиція Білорусі не витримує жодної критики

25.09.2018 16:20 (Оновлено 25.09.2018 в 17:08)

​Постпред України в ООН В. Єльченко заявив про необхідність перенесення мирних переговорів з Мінська на інший майданчик.

Я підтримую цю позицію, й давно за це виступаю . Й вже неодноразово публічно висловлювала незгоду і обурення голосуваннями Білорусі в ООН з усіх питань, що стосуються України, окупованих Криму і Донбасу.

Посилання на нейтральний статус Білорусі не витримує жодної критики, адже нейтральні країни ( як це показало і нинішнє голосування про включення в порядок денний 73 сесії Генасамблеї ООН питання про окупацію Криму і Донбасу) бодай , утрималися, проголосували жовтою кнопкою. Білорусь вчергове виступила одним фронтом з РФ і увійшла до ганебної «13», які проголосували проти, натиснувши червону кнопку. Це не нейтральна позиція. Це повне підігруванні Москві. І така позиція повністю суперечить статусу країни, яка є майданчиком мирних переговорів по врегулюванню ситуації на Донбасі.

Я - за перенесення майданчика до дійсно нейтральної країни, яка не підігруватиме Москві й не голосуватиме з Коемлем в унісон- проти України .

Щодо Білорусі, то окрім відверто недружніх Україні голосувань, є й гірші факти: оголошення персонами нон- ґрата українських журналістів і митців, в угоду Москві, викрадення Павла Гриба і передача його ФСБ. Все це ніяк не корегуються з нейтральним статусом, навпаки, тхне праною координацією своїй дій з Кремлем .

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини