xcounter
Calendar Icon

Обкрадали не лише українців: розслідування Бігуса буде дуже неприємним сюрпризом для Казахстану

05.03.2019 14:07 (Оновлено 05.03.2019 в 14:19)

Проблема в тому, що за гріхи стада підсвинків має відповідати держава Україна.

Третя серія розслідування Бігуса вже не так шокує. Нас українців.

Зате вона буде дуже неприємним сюрпризом для декого в Казахстані.

Розслідування свідчить, що Організоване злочинне угруповання Свинарчук батько, син і Ко, як і інші українські партнери обкрадали не лише українців, але і Казахстан, в рази завищуючи ціну на обслуговування літаків. Не впевнений, але через використання неліцінзійних деталей можуть виникнути також і інші проблеми з іноземним замовником.

Проблема також в тому, що за гріхи стада підсвинків має відповідати держава Україна.

Очевидно, що в разі підтвердження фактів розслідування Україна мала би повернути казахським платникам податків або усю суму ремонта (якщо ми не мали права використовувати російські деталі) або вкрадену різницю між реальною і завищеною вартістю ремонту, яка значно перевищує розмір резонного заробітку.

А також нам тепер доведеться Казахстану відповісти на питання чи були казахські посадові особи учасниками корупційних дій (отримували відкати від завищеної вартості ремонту)? І так гуманно як у нас з нашими корупціонерами, боюсь, в Казахстані з їхніми не буде.

І що би в ефірі Еспрессо ТВ не вигадували Олександр Палій і Zyma Vasyl про те, що президент не може знати усіх клерків в РНБОУ, і що та як вони крадуть, нагадаю, що Гладковський Свинарчук по життю найближчий діловий партнер Порошенка. Також Гладковський не мав жодних підстав очолювати ті структури в оборонці, з яких його сьогодні «героїчно» звільнив Порошенко. А тому і призначення його носить усі ознаки корупційного діяння самого Порошенка.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини