xcounter
Calendar Icon

Всі поспішають підготуватися до війни

13.06.2019 14:58 (Оновлено 13.06.2019 в 15:01)

США та Польща підписали нову Декларацію про оборонну співпрацю.

Декларацією передбачається створення передового командування ЗС США дивізійного рівня, а також центру бойової підготовки на полігоні Дравсько Помороське - а в перспективі ще в кількох регіонах.

Окрім того, на території Польщі буде створено ескадрилью безпілотників MQ-9 повітряних сил США для ведення розвідувальних дій. При цьому інформацією, яку отримуватимуть БПЛА, американська сторона планує ділитися з поляками.

Водночас документом передбачається розгортання бази підтримки навчань американських військ на території Польщі, а також створення можливостей для діяльності сил спецоперацій США (у тому числі на морі та в повітрі). Окрім того, буде закладено інфраструктуру для підтримки у Польщі бронетанкової та авіаційної бригади, а також батальйону логістичного забезпечення ЗС США.

"Ми говоримо про сили спецоперації. Ми говоримо про компоненти логістики. Ми також говоримо про вже згаданий штаб дивізії", - сказав Дуда.

Всі поспішають. І не приховуюють, що це дії проти придушення агрессії РФ.

Часу залишається обмаль. Десь до кінця 20го року РФ вийде на нові оперативні спроможності і Захід знає, що вони не встигають.

Україні теж не варто розраховувати на те, що хтось буде воювати за нас. Нам дадуть ще більше зброї, данні розвідки, інструкторів але воювати - самі.

Тож маємо посилити роботу з реформування армії, резерву, підготовки населення до майбутніх можливих викликів.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини