xcounter
Calendar Icon

Про "священних корів" у новому парламенті: депутати розпочали запеклу боротьбу за гідні зарплати

13.08.2019 09:15
Микола Томенко, «Обозреватель»

Їхня депутатська пісня стара й нова, починається знову.

От лишень перестали нові й надто оптимістичні депутати попереднього скликання мужньо і принципово боротися за свої гідні зарплати і власну депутатську недоторканність, як ще новіші депутати нинішнього скликання розпочала запеклу боротьбу за вже свої гідні зарплати і премії та власну депутатську недоторканність.

Найрозумніші з найновіших навіть слово мудре знайшли для виправдання; мовляв, ми ж не за збереження депутатської недоторканності, ми - за збереження індемнітету.

Оскільки абсолютна більшість нових конституційне право не вивчала, то в 100 раз поясню, що ледь не 10 спроба скасувати абсолютний депутатський імунітет жодним чином не стосується депутатського індемнітету, який зберігається!

Адже у всіх законопроектах і нинішньому, який зобов`язана у відповідності до Регламенту й далі розглядати вже ВР нового скликання індемнітет гарантовано абзацом 2 статті 80:

Народні депутати не несуть юридичної відповідальності за результати голосування або висловлювання у парламенті та його органах...

Пропонується виключити лише абзац 3 цієї статті:

Народні депутати України не можуть бути без згоди Верховної Ради України притягнені до кримінальної відповідальності, затримані чи арештовані.

Отож, чекаємо на виконання обіцянки щодо скасування депутатського імунітету, а збережений індемнітет залишається Вам у допомогу!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини