xcounter
Calendar Icon

Україна поновила закупівлю електроенергії з РФ

10.10.2019 12:05 (Оновлено 10.10.2019 в 12:09)

Команда Зеленського розвернула Україну у бік РФ.

Про це говорить не тільки таємні перемовини Зе з Путіним, відведення військ, та всі останні рішення. Більш кричущим є поновлення закупівель електроенергії з РФ. Я говорив із Слугами і вони скидають все якийсь-то на закон, що був прийнятий у 2017 му році.

Але насправді закупівля електроенергії в РФ стала можливою тільки після поправки Геруса, яку прийняли Слуги у вересні, мотивуючи її необхідністю підсилення конкуренції на енергоринку. По факту, фірми Коломойського, які неспроможні вести конкурентну боротьбу на Заході, почали закуповувати електроенергію в РФ й продавати її феросплавним заводам знов таки Коломойського, економіка яких базується виключно на дешевій електриці. Влада зараз планує підняти ціни для побутового споживача, а неконкуренті компанії ІВК будуть отримувати дешеву електроенергію за наш з вами рахунок.

Крім того ці злочинці ще й вирішили нанести удар по зеленій енергетиці України, що тільки почала розвиватися. Герус, заднім числом планує через свій комітет в Раді заднім числом знизити «зелені тарифи» та ввести податки на «зелену генерацію». Зрозуміло, що інвестори в «зелену енергетику» бігом покинуть Україну. А ту частку, яку вони вивільнять, займе російська електроенергія. Здаємо свої ринки країні-агресору. На намаганні услужити Коломойському, Герус фактично підводить країну до поновлення залежності в енергетичному секторі від РФ. Це для початку. Бо завершиться це поновленням політичної залежності України від Росії.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини