xcounter
Calendar Icon

Нардеп Качура закликав заробляти на корупціонерах

09.12.2019 15:56 (Оновлено 09.12.2019 в 15:56)
Олександр Качура, «Facebook»

​Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день боротьби з корупцією. Ця дата була встановлена резолюцією A/58/4 Генеральної Асамблеї ООН 31 жовтня 2003 року, як нагадування всім нам, про те, що корупція – такий самий глобальний виклик, як епідемії, чи кліматичні зміни.

Бо корупція вбиває, корупціє руйнує економіку, вона відбирає в одних людей життєві шанси, щоб інші жили в розкоші і купалися в багатстві. Вона робить країни бідними і змушує людей ставати емігрантами. Корупція – це наш ворог, з яким ми ведемо війну на внутрішньому фронті.

Чи ми вже перемогли? На жаль, ще ні. Бо корупція – це мережеве явище. Як партизанський рух. Корупціонери маскуються, перефарбовуються, постійно змінюють тактику, намагаються пристосуватися до змін. Але чого нам вдалося добилися, так це того, що на гору вже не носять. А якщо хтось вимагає у вас хабар, аргументуючи тим, що «треба передати на Київ» – пишіть мені про це прямо сюди. Будемо розбиратися з кожним випадком.

Але уже зараз для боротьби з корупцією ми:

  • Відновили кримінальну відповідальність за незаконне збагачення;
  • Прийняли закон про спецконфіскацію корупційних активів;
  • Перезавантажили роботу НАЗК і Вищого антикорупційного суду;
  • Прийняли закон про викривачів корупції. Він дозволяє кожному з вас допомогти правоохоронним органам у притягненні до кримінальної відповідальності корупціонері і отримати винагороду 10% від суми корупційної оборудки. Я закликаю усіх не лише боротися з корупцією, а й заробляти на корупціонерах.

Ми зробили усе, щоб кожен громадянин міг стати борцем з корупцією, не залежно від того, яка у нього освіта і де він працює. Давайте разом нанесемо удар по корупціонерах, які не дають нам збудувати Україну, про яку ми всі мріємо!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини