xcounter
Calendar Icon

В Укроборонпромі змінилось керівництво: що сталось і що буде далі?

07.10.2020 09:19 (Оновлено 07.10.2020 в 09:19)

В державному концерні «Укроборонпром» відбулась зміна керівництва — згідно з указом президента, замість Айвараса Абромавичуса компанію очолив Ігор Фоменко.

Вибачте, що без інтриг, скандалів та гучних заяв - в принципі як і має бути в оборонній компанії. Але щоб не тиражувались фейки, нижче - короткі відповіді на три головних питання: що сталось? хто прийшов? і що буде далі?

Чому звільнився Айварас Абромавичус?

Тут немає ніякої інтриги або загадки. Як ви пам’ятаєте, Айварас прийшов на посаду Генерального директора перебуваючи у Наглядовій раді Концерну. І ні він сам, ні наша команда не приховували, що його перебування на виконавчій посаді є тимчасовим. За рік роботи під його керівництвом нам команді стабілізувати роботу Концерну, зберегти темпи виробництва і розробити стратегію реформування компанії.

Чи змінюється курс реформи Укроборонпрому?

Ні. Стратегія реформування Концерну залишається незмінною: ми рухаємось у бік корпоратизації та створення шести галузевих холдингів, що дасть можливість залучати прямі інвестиції. Наша найближча мета – прийняття Верховною радою відповідного законопроекту.

Хто такий Ігор Фоменко?

Ігор Фоменко прийшов у нашу команду у листопаді 2019 року і довгий час обіймав посади заступника гендиректора з питань виробництва. Ігор має величезний стаж та досвід роботи на виробництві, а також ступінь MBA в Institute of International Business Relations (Німеччина) та пройшов курси Executive Education в Harvard Business School та INSEAD

Чи звільняється команда Укроборонпрому?

Ні. У нас є чітка мета, і ми працюємо у штатному режимі. Спеціально для горячих голів: згідно законам України, усі кадрові призначення у компанії – прерогатива генерального директора Укроборонпрому та керівників підприємств-учасників Концерну.

Для мене було честю працювати з Айварасом. Як з людиною, так і з професіоналом. Щиро вдячний йому за довіру, підтримку і фантастичну атмосферу, яку йому вдалось побудувати в команді завдяки своїй відкритості. Дякую! І вірю, що нам вдасться зберегти це у подальшому.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини