xcounter
Calendar Icon

Як до війни вже не буде: чому серед зрадників так багато високопосадовців?

20.06.2022 16:23
Юрій Зозуля, «Facebook»

У війні та битві за Київ стало одразу зрозуміло, хто у владі дійсний патріот і державник, готовий захищати Україну до кінця, а хто одразу зрадив та кинув країну. А ще шокувало, що серед зрадників так багато високих посадовців: прокурори, СБУ, податкової, яких ми - платники податків - утримували, вони перші зрадили та кинули народ і з награбованим тікали за кордон (посилання внизу).

Під час осади та обстрілів Києва стало назавжди зрозуміло, хто є хто! Держадміністрація Деснянського району з головою Дмитром Ратніковим для нас, бізнесменів району, стала прикладом самовідданості та патріотизму, та укріпляла впевненість команди наших бійців та волонтерів, що ми вистоємо та переможемо. Ми вперше так сильно зблизилися і повірили в плече держслужбовця. Ми стали однією командою, яка йде разом через ці важкі випробування, і ця дружба перевірена війною назавжди.

А ще більш вражає - це нагороди нашим волонтерам і бійцям від держадміністрації Деснянського району. Це дуже приємно, що патріотичний порив наших бійців та волонтерів рада оцінила, щиро вдячні.

І як було прикро читати стрічку новин, що під час осади Києва прокурори, сбушники та податківці, які штормили бізнес, лобіювали тендери, «обілечували» та «рішали» їми же створені проблеми підприємцям, на ренджроверах з $ 600 тисяч готівкою їх ловлять на кордоні з Польшею. Сама генпрокурор Венедіктова «не розуміє», звідки у підлеглих десятки тисяч доларів і чого їх так багато втікло (всі посилання в коментах).

Перший заступник Баконова Науменко втік і підозрюється в держзраді. А я пам’ятаю, як на дуже важливій нараді у топ-чиновника нас зібралось дуже багато фахівців, бізнесменів та експертів і несподівано нас перервали і попросили вийти, того що приїхав «Наум» вирішувати питання з топ-чиновником. Всі бізнесмени перешоптувались «він всі посади узгоджує в державі, всі тендера керує, сам генерить підозри, обілечує і потім рішає»

Ось такі покидьки об нас «ноги витирали».

Бувший прокур Рябошапка зі скандалом тікає за кордон. Зрадник СБУшник здав заміновані поля і рашисти захопили південь України до Запоріжжя. І багато чого вилазить зараз, а скільки ще вилізе.

Прикро, що так багато щурів паразитуючих на державі в вищих ешелонах влади, а в цей час з’являються нові герої - керівники муніціпалітетів (Кім, Сінєгубов,Терехов, Атрошенко і тд) , глави ОТГ, бізнесмени, народ та ЗСУ підтвердили, що вони дійсна опора нашої державності і суверинітету.

СЛАВА УКРАЇНІ

До речі. Підприємці вже повідомляють, що дехто з покидьків у погонах вже повернувся і починає штормити бізнес. Раджу спитати, де були вони та чого не їдуть на фронті штормити орків, чи вони сподіваються, що буде так як до війни? НІ, ВЖЕ НЕ БУДЕ.

Також читайте:

Автор: Юрій Зозуля

Читайте также: Суд заборонив партію "Опозиційна платформа – За життя"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини