xcounter
Calendar Icon

Чому на Банковій мовчать про біглого генерала СБУ Наумова, який передавав спецслужбам РФ секретні дані

10.09.2022 15:27 (Оновлено 10.09.2022 в 15:32)

Із біглим генералом СБУ Наумовим усе дуже зле. Носій надсекретних даних і компроматів дуже скоро може отримати притулок у Росії. І ми явно недооцінюємо цього зрадника і крота в найближчому оточенні Зе.

Питанням передачі Наумова росії займається тамтешній міністр внутрішніх справ Вулін. Наприкінці серпня в Москві він мав зустріч із другою людиною після путіна - Патрушевим. Не виключено, що Вулін поміняє МВС Сербії на посаду посла Сербії в Росії. І прихопить зі собою Наумова як цінний презент кремлю.

Чому Патрушев від імені пуйла клопоче про Наумова?

Екс-генерал СБУ утік за кілька годин до вторгнення. Грошей і діямантів було на кілька бусів. Родину він евакуював місяцем раніше. На тему Наумова вже півроку сумирно мовчать усі штатні горлопани Банкової. Бо Наумову дав утекти його шеф Баканов (після обшуків по ст.111 держзрада).

Наумов – носій обширної бази секретних даних. 2 роки він очолював Головне управління внутрішньої безпеки СБУ, а це – поіменні файли на всю структуру спецслужб. До цього керував зоною відчуження, і дані Наумова дозволили руским захопити Чорнобильську АЕС.

Наумов є вкрай незручною темою, бо він, вочевидь, вивіз партійну касу Слуги народу. І може документально свідчити про фірму «Преміум пакет», яка під кришуванням «своїх» стала найкрупнішим імпортером мобілок, побуттехніки, одягу й тканин. Причому без мита, бо ці товари номінувалися як «поштові відправлення».

Місячний обсяг цієї схеми, з матеріалів ЗМІ, 10 млн доларів. Частина з них ішла в партійну касу слуг (зарплати, конверти, регіональні осередки). За що Наумов і отримав звання генерала.

Опинившись у росії, Наумов стане ключовим джерелом фактажу для дискредитації вищого керівництва України. Повністю доказового.

Читайте також: Коли закінчиться війна: оптимістичний і песимістичний сценарії
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини