xcounter
Calendar Icon

Корупціонери запросили на прес-конференцію. Ми прийшли - вони втекли

22.09.2022 12:53 (Оновлено 22.09.2022 в 12:53)
Ярослав Бондаренко , «Цензор.НЕТ»

Звільнені за втечу корупціонери Департаменту культури КМДА під "дахом" аХтивістки Анабелли Моріної провели прес-конференцію в УкрІнформ.

Коротко. Все говорить про "заказуху":

  • зам. директора Департаменту культури КМДА Геннадій Яворовський поплив після моїх запитань, хоча до головних мені навіть не дали дій;
  • мікрофони виключали посеред конференції;
  • організатори прес-конференції ганебно побігли, коли зрозуміли, що тонуть;
  • і головне! - навіть не дали задати запитання Голові ГО "Родини Небесної Сотні" Юлії Цепун, хоча у своїх промовах маніпулювали та згадували про Майдан та Небесну Сотню…

Більш гидкої "пресухи" я не бачив. Разом з Юлією Цепун хотіли в двох словах описати цей треш, але не вклалися навіть у 20 хвилин.

Хронологія подій:

У серпні-вересні 2021 року керівництво Департаменту КМДА проводить перевірку на підвідомчому інвестиційному об’єкті у столичному парку “Муромець”. Без попередження та присутності адміністрації/керівництва парку.

У листопаді 2021 року - зам директор ДК КМДА відмічає свій День народження в кафе "Афродіта", що знаходиться у його підвідомчому інвестиційному об’єкті у столичному парку “Муромець”.

До 24.02.2022 керівництво ДК КМДА ходить до адміністрації парку "Муромець" та "просить" хабара у вигляді фінансової "допомоги" у розмірі 600 тис.

24.02.2022 керівництво ДК КМДА зникає з Києва, Україні та зі зв'язку, тобто, самоусувається від виконання своїх обов'язків, "кладе" хєр на порятунок культурних цінностей столиці. Порятунком займаються підлеглі разом з музеєм Революції Гідності та волонтерами.

10-12.03.2022 керівництво ДК КМДА, а саме Яна Барінова, що знаходиться у Відні, разом зі своїм замом Яворівським нараховують собі зарплату, премії, надбавки..., та виплачують собі зарплатню авансом, використовуючи кошти, що за рішенням мера Кличка та КМДА були надані департаментам для підтримки співробітникам, що залишились виконувати свої посадові обов'язки. Мер Кличко звільняє керівництво ДК.

Після повернення в Україну, керівництво ДК розпочинає операцію "помста" - сьогодні, 20.09.2022р. проводиться прес-конференція, на якій засвічується акт, зроблений керівництвом ДК біля року тому. Згідно акту, виявляється, що кафе "Афродіта" у якому "по повній" гуляв свій корпоратив зам директор Департаменту культури КМДА Геннадій Яворовський, - не відповідає вимогам будівництва, пожежним вимогам, екологічним, сейсмічним, космічним, та усім іншим існуючим...

Увесь "шабаш" модерує відома в вузьких колах столичного району Оболонь активістка Анабелла Моріна. Вона плутається у розповідях, не орієнтується у парку "Муромець", який називає "генделєм", перебиває акредитованих журналістів, представників парку "Муромець", волонтерів та не дає їм слова.

"Киса, сейчас нас будут бить..."

Коли персонажі закінчили свій цирк та зрозуміли, що почав сипатись шквал запитань, на які немає раціональних відповідей - Анабелла Моріна вскочила з місця, викрикнула: "конференція закінчена" та швидко покинула залу.

Найближчим часом я більш детально висвітлю діяльність цих персонажів.

Більш того, навіть і не уявляв, що після 24.02.2022 року почую слово "ОПЗЖ", а тут навіть вищезгадана "аХтивістка" Моріна очікує від них допомоги, що 1:1 нагадує, як сєпарня чекає у своїх містах допомоги від путіна та російських терористів...

Яворівський та Барінова: 600тис/рік за невтручання в реалізацію проєкту, - директор "Х-Парк" Олександр Дуброва

Анабелла Моріна та прес-конференція корупціонерів ДК - брехня, маніпуляції та хамство, - Юлія Цепун, Голова ГО Родини "Небесної Сотні"

Прес-конференція корупціонерів Департаменту культури КМДА. "Був тільки монолог", - адміністратор парку "муромець" Максим Купавих

Коротко про прес-конференцію та організаторів

Далі буде...

Корупція в ДК (прес Реліз для ЗМІ):

https://docs.google.com/document/d/1GOGvC5IVmjgLRM...

"Коли в Департаменті культури КМДА з’явилася Яна Барінова – про родини Захисників просто забули", – Юлія Цепун:

https://foundation-ua.com/koly-v-departamenti-kult...

Про волонтерську діяльність парку можна дізнатись тут:

https://foundation-ua.com/baza-4-5-0-viyskovyy-inn...

https://foundation-ua.com/pleche-pobratyma-sportyv...

https://foundation-ua.com/novyny/

Автор Ярослав Бондаренко, волонтер, ветеран війни

Читайте також: Помста за звільнення: ексдиректорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова тисне на центр реабілітації військових
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини