xcounter
Calendar Icon

Скандал зі звільненим із полону "азовцем": захисник Маріуполя публічно відбілює одного з винуватців війни в Україні

11.10.2022 11:00 (Оновлено 11.10.2022 в 11:55)

Мережу сколихнули слова захисника "Азовсталі"​ Михайла Діанова, звільненого з російського полону: "Рінат Ахметов – "неймовірна людина".

Діанов і Ахметов.

Ренат Леонідович – одна з крупних причин війни. Донбас як закрите товариство рабів – це його творіння. Азовсталь – це його мега-крадіжка. Найбільший екозабруднювач Європи, пам’ятка олігархічної прихватизації й економічна ганьба держави раптом стала символ незламності й сталевої звитяги воїнів. Щоб вони потім фоткалися з лихварем і називали його "другом".

Прецедент Надії Савченко нічого не вчить. Захисники Маріуполя – прості люди, яким довелося пережити щось надлюдське. Але надлюдьми вони не стали й не стануть. Це ми їх наділяємо гіперпафосом. А більшість із них ніяких видатних особистісних рис, крім воїнської одваги, можуть і не мати.

Їх чекає нова драма. За них уболівала вся країна, тому тепер вони не належать собі. Тепер вони не мають своїх особистих переконань. Тепер вони публічні люди, і всі їхні дії є політичними. Це не приватне фото в обнімку з Ахмєтовим – це публічний акт відбілювання абсолютного зла.

Їм треба помогти. Пояснити, що з безіменних героїв вони стали публічними символами. І ніякі гроші на операцію, які дасть злодій №1, не вартують називати його другом. Тим паче, коли вся країна кілька мільйонів на лікування уже зібрала, а ще держава взяла це на себе, а ще німці й чехи пропонували лікування.

Ми – чемпіони зі спалення кумирів. Не тому що кумири виявляються фальшивками, а тому що не варто наділяти живих людей бронзовими властивостями.

Читайте також: "Місто за місто, ракета за ракету, міст за міст": прийшов час бити по ворогу
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини