xcounter
Calendar Icon

Понад 700 "азовців" досі у полоні: під час останніх 5 обмінів лише 4 захисників Маріуполя повернулись додому

17.11.2022 09:00

185 днів. Пів року. Стільки понад 700 воїнів ОЗСП «Азов» перебувають у російському полоні.

Це 185 днів невимовного болю, надприродної стійкості та безмежної любові сімей, які чекають своїх рідних чоловіків та жінок вдома. 185 днів голосів, волаючих в пустелі. 185 днів боротьби, спротиву обставинам та рішучої відмови скласти руки.

Кожного ранку ми щиро сподіваємось, що врешті й нам сьогодні пощастить. Кожного вечора наші надії розбиваються, позаяк цього не відбувається. На жаль, під час останніх 5 обмінів впродовж жовтня та листопада лише 4 захисників Маріуполя із підрозділу «Азов» повернулись в обійми своїх родин. Але більшість азовців все ще знаходяться в руках ворога. Ми не знаємо, де вони і в якому стані.

Ми по-хорошому заздримо закоханим парам, яких зустрічаємо під час прогулянок. Дітям, які йдуть за руку з татусями. Матерям, які мають можливість обняти своїх синів. У них є те, чого немає у нас. Нині кожна матір, дружина, сестра та донька, які безутішно вірять в щасливий день зустрічі із найдорожчим, ходять під гнітом такої маленької на тлі всієї війни і такої великої для кожної з них трагедії.

Кажуть, людину може знищити зсередини гніт власного горя, але нам обов’язково вистачить серця дочекатись тих, хто так відчайдушно обороняв всю країну і нас.

Джерело: Асоціація родин захисників «Азовсталі»

Нагадаємо, У Червоному Хресті зробили цинічну заяву щодо долі захисників "Азовсталі"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини