xcounter
Calendar Icon

Українців обскубуть ще більше, а залишки середнього класу доб’ють кувалдою

27.02.2023 13:58

У герметичній тиші пройшла препаскудна новина про призначення Наталії Яресько на посаду стратегічної радниці в урядовий офіс UkraineInvest із залучення інвестицій.

З 2014 до по 2016 Яресько очолювала Мінфін, і саме вона зарубала ліберальну податкову реформу (15-15-15). Понад 200 аналітичних спільнот пів року готували законопроект, уже було 250 голосів у парламенті, Порошенко був за – і саме цьоця Наталія в кабінеті спікера в останню мить стала рогом.

У порівнянні з Яресько убивця середнього класу Гетьманцев – це ясла, старша група. Обидва є апологетами лівих економічних шкіл із неомарксистським і етатистським нахилом, де держава мислить себе стороною, що обскубує.

Раніше також стало відомо, що "Дна нема": сестра голови партії "Слуга народу" Олени Шуляк працює в компаніях "сім’ї Януковича"
Тотальна фіскалізація, збільшення податків, державний антиринковий регулятив, ліквідація спрощеної системи, ручне адміністрування, державний диктат – ось формат мислення нової радниці, яка почне не лад наводити з крупним олігархатом (якраз його вони вміють обслуговувати) – а кувалдою добивати залишки середнього класу й ринку.

Яресько – це ручна антикризова не економістка, а економка, яка грубо ставить на монополію й репресивність державних інструментів. Про економічні свободи доведеться забути.

Гетьманцев знайшов собі гідну однодумицю.

Джерело: Ostap Drozdov

https://t.me/OstapDrozdovOfficial/1495

Читайте також: Налоговая амнистия от Гетьманцева: стараются глубже залезть в карманы граждан
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини