xcounter
Calendar Icon

Олег Леонідович Міщенко: навчання, бізнес-проекти, дохід

02.02.2024 15:22 (Оновлено 02.02.2024 в 15:22)

Дата та місце народження: 24 серпня 1981 року, місто Київ. Сімейний стан одружений, має трьох дітей.

Освіта

Школа: освітній шлях розпочався в Київській спеціалізованій школі №239.

Університет: отримав бакалаврський і магістерський ступені з менеджменту в Національному університеті харчових технологій, а також в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, де згодом вивчав і право. Завершив свої академічні здобутки захистом кандидатської дисертації на тему розвитку харчової промисловості.

Бізнес-імперія

Підприємець, інвестор, партнер ряду компаній. Створив управлінську АТ «ЗНВКІФ «Феномен», інвестує і здійснює операційне управління компаніями.

Ритейл

Монобрендова національна мережа магазинів Київстар, Vodafone та Lifeсell. Мультибрендова мережа магазинів fishki.ua. Мережа кав'ярень Fishki coffee, Fishki food та мережа пекарень DANISH.

Виробництво

Власник лідера виробництва хлібобулочних виробів з листкового тіста глибокої заморозки, завод BAKERY FOOD INDUSTRY (BFI) та миргородського заводу продтоварів «Калинка», який спеціалізується на розробці та створенні вітамінізованих напоїв, мінеральної води.

Логістика

Володіє логістичними компаніями «ІМЗ ЛОГІСТИК» (один із лідерів підключення абонентів та продажів послуг поповнення рахунків компанії Київстар), «Цифрорум» (генпартнер і дилер компанії «Лайфсел» з продажу послуг підключення абонентів та поповнення рахунків) та «СМТ» (дистрибютор підключення абонентів та продажів послуг поповнення рахунків компанії «Водафон»). Також власник компанії «Д2», яка входить в сферу дистрибуції продуктів та компанії «М-Оіл», що спеціалізується на паливі (оптові купівля/продаж, логістика).

Автостанційний бізнес

Управляє компаніями «Київпассервіс» (до компанії входить 24 автостанції, в тому числі Центральний автовокзал столиці), «Укрпас–онлайн» (займається продажем автобусних квитків по Україні, ЄС та США, має інноваційне ІT-рішення для ефективної роботи автостанцій) та «Укрпас тревел» (міжнародний перевізник, який має парк власних автобусів).

Фінансовий бізнес

Власник фінансової компанії «Технофін» та товариства «Axis», яка створює продукти для ринку фінтехнологій (рішення для платіжної системи), ERP-системи.

Активи та управління ними

  • Бізнес-центр «Старонаводницький», управління орендами.
  • Компанія «Лемур», будівництво обʼєктів і здача в оренду.
  • Компанія «Мостицький Хаб», індустріальний парк у Львівській області.
  • Розробник різноманітних програмних забезпечень для онлайн комерції, діє під власним брендом як фізична особа ФОП Міщенко.

Доходи

Фінансові звіти показують дохід, що перевищує 120 млн грн.

Олег Леонідович Міщенко. Досьє та компромат

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини