xcounter
Calendar Icon

Украинская певица сообщила о смерти родного человека

Украинская певица Наталка Карпа, сообщила о смерти родного человека. Своим горем артистка поделилась на странице в Instagram.

38-летняя Наталка Карпа написала, что из жизни ушла его любимая бабушка, которая сыграла важную роль в ее жизни.

"Моя бабушка Наталья сыграла важную роль в формировании свои внуков. Первая молитва... мы выучили с ней... Первый опыт в Бьюти сфере ... я не о косметике, а об элементарном правиле правильного вытирания промокающими движениями после умывания. Первое блюдо... которое приготовила по ее рецепту... до сих пор дома есть пожелтевший лист переписи рецепта, который рука не поднимается выбросить.. Первая влюбленность и первые разочарования... все она не показывая вида, помогала в юной головке разложить по полочкам", - поделилась Наталка.

Певица с болью отметила, что не смогла попасть на похороны бабушки.

"Мне очень больно, что не могу провести ее в последний путь ... так хочется хотя бы на несколько минут, в родной Добромиль, где закрывая глаза проплывает беззаботное детство, юность, а также недавнее настоящее", - написала Карпа.
https://www.w3.org/1999/xlink"> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Якось у ФБ натрапила на фразу, що надважливою людиною для дитини є мамина мама,- бабуся! Звичайно, в кожного своя історія, але ця точно про мене... моя бабуся Наталя зіграла важливу роль у формуванні свої онуків. Перша молитва... ми вивчили з нею... Перший досвід в Бюті сфері... я не про косметику, а про елементарне правило правильного витирання промокаючими рухами після вмивання.. Перша страва... яку приготувала по її рецепту....досі вдома є пожовклий аркуш з переписом рецепту, який рука не піднімається викинути.. Перша закоханість та перші розчарування ... все вона не показуючи вигляду, допомагала в юній голівці розкласти по поличкам... Бог дарував прожити їй 93 роки, на її шляху було безліч життєвих випробувань-на очах розстріляли маму, майже всіх братів забрала війна, а решту родини втікли в далеку Гамерику, так і до кінця життя не бачивши один одного, лише скупими вісточками інформувавши про присутність на цій планеті... але вона не здалась, не зламалась, не зрадила, не підвела... В християнській вірі, навчаючи бути добрими дітьми Всевишнього, чудово виховала не одне покоління своїх нащадків! Мене дуже болить, що не можу провести її в останню путь... так хочеться, хоча б на кілька хвилин, в рідний Добромиль, де закриваючи очі пропливає безтурботне дитинство, юність, і навіть недавнє сьогодення ... ТИ завжди житимеш ось тут ... в моєму серці! Світла пам’ять тобі, моя Наталочко! П.с. Похорон відбудеться сьогодні, 5 січня, о 13.30 в Добромилі.

Публикация от Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

Пользователи сети не прошли мимо и начали поддерживать певицу.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини