Диетолог предупреждает об опасности куриных яиц
Диетолог Альбина Комиссарова предупреждает об опасности потребления куриных яиц. Также эксперт назвала суточную норму этого продукта, передает FaceNews.ua.
Главная опасность потребления куриных яиц заключается не в повышении уровня холестерина, а в сальмонелле. Мытье скорлупы под проточной водой не спасает от проблемы, и даже варка не всегда поможет. Комиссарова подчеркнула, чтобы себя обезопасить, стоит варить яйца не меньше 10 минут, а о еде их в сыром виде не может идти и речи.
По словам диетолога, были проведены исследования, показавшие, что одно яйцо в сутки не увеличивает сердечно-сосудистые риски. Что касается холестерина, то продукт влияет на его уровень в крови всего на 20%. В одном яйце имеется 70 ккал, 5 г жира, 7 г белка, холин и минералы.
Читайте также: Названы продукты, которые отравляют кишечник


Червінський звинуватив Зеленського та Єрмака у роботі в інтересах РФ і зриві операцій спецслужб: що він стверджує
Європейський Союз проти X: як штраф у 120 млн євро переріс у політичну війну
Антон Луковський, спортивний психолог: як приручити інстинкти та навчити спортсмена думати
Ігор Коломойський: від “короля Привату” до підсудного. Як будувалась і руйнувалась імперія одного з головних олігархів України
У космосі тиснуть на шпигунів, підсилюють ракети й будують власні «старлінки»: головні події випуску Alpha Centauri
Мінфін дає ФОПам перепочинок до 2027 року: що означає нова заява і чого чекає МВФ
Цілує руку вбивці: в Індії мультяшні Моді та Путін заспівали про дружбу, є в кадрі і Трамп (відео)
Нардеп «Слуги народу» Юрій Камельчук заплутався у версіях про свій євротур і показав фейкові «докази відрядження» – розслідування











