xcounter
Calendar Icon

Час діставати українські прапори: у мережу злили технічну документацію на Керченський міст

Керченський міст є ціллю номер один для українських військових. Про це заявив в інтерв’ю "Крим.Реалії" генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який із перших днів керував обороною Миколаєва і Миколаївської області.

Відповідаючи на запитання про те, чи Керченський міст буде однією з цілей після того, як українські військові отримають обіцяну зброю, Марченко сказав:

"Так, це сто відсотків. Це не є секретом ні для їхніх військових, ні для наших військових. Ні для їхніх цивільних, ні для наших цивільних. Це буде ціль номер один для ураження. Це ми ніби основну кишку підтягування резервів просто повинні обрізати. Як тільки обріжеться ця кишка, у них розпочнеться паніка. І повірте: ті, хто бігав у Сімферополі та Криму з російськими прапорами, вони швидко дістануть українські та бігатимуть з українськими. Ну, тому що, на жаль, населення там таке".

Учора українська розвідка виклала в Мережу технічну документацію Кримського моста. Отримана розвідкою документація містить докладну інформацію про інфраструктуру комплексу, а також про рельєф місцевості, дорожнє покриття, опори мосту, протизсувні конструкції, заїзди-з’їзди тощо.

"У найближчому оточенні Путіна заявляють про "гарантовану" безпеку "Кримського мосту". Речник Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що військові РФ повністю контролюють ситуацію. Втім, важко серйозно ставитися до заяв щодо повної безпеки від людей, які не здатні забезпечити збереження технічної документації стратегічного об’єкту. Зокрема, мова про технічну документацію "Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку". Окрім іншого, вона включає в себе докладну інформацію про рельєф місцевості, дорожнє покриття, опори мосту, протизсувні конструкції, заїзди-з’їзди та всю інфраструктуру комплексу", - повідомили на сайті ГУР Міноборони України.

Як відомо, наприкінці квітня секретар Ради з нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов заявляв, щойно буде можливість знищити міст - це зроблять.

У травні радник глави Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів заявив, що Кримський міст обов’язково буде зруйнований - це лише питання часу.

"У нас для цього (знищення мосту, – Ред.) поки нема такої зброї. Точніше є, але нам треба значно ближче просунутися до узбережжя Азовського моря", – сказав радник глави МВС.
Читайте также: Украина намерена вернуть Крым с помощью западного оружия
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини