xcounter
Calendar Icon

Після масивного удару ЗСУ по ворожій військовій базі в Мелітополі від росіян чекають на "жест доброї волі" (відео)

03.07.2022 11:02 (Оновлено 03.07.2022 в 11:10)

Сьогодні вночі українські військові нанесли масивний удар по аеродрому Мелітополя, де базуються окупанти.

У місцевих телеграм-каналах повідомлялось, що близько 15 вибухів пролунали десь о 3-й годині ранку, ще 15 - близько 05:00. Пізніше мер Мелітополя Іван Федоров розкрив деталі потужного удару ЗСУ по базі окупантів: наші захисники вночі завдали понад 30 ударів по ворожій базі.

"Сьогодні вночі Збройні сили України вивели з ладу одну з 4 військових баз рашистів. Нанесли більше 30 ударів виключно по російській військовій базі", - зазначив він.

Момент "прильоту" зафікусувала вулична камера відеоспостереження.

Численні фото й відео наслідків "прильотів" опублікували у місцевих телеграм-каналах.

Міський голова очікує на великий потік мелітопольців на евакуацію. За його словами, також 2 липня завдяки силам спротиву російський бронепоїзд з боєприпасами зійшов з рейок.

"Наразі окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Цього не було! ЗСУ роблять все задля того, щоб повернути мирне життя і українську державність в Мелітополь. Все, що можуть зробити окупанти – тікати з нашого міста", - підкреслив Федоров.

Місцеві розповіли, що детонація на складах тривала щонайменше дві години. Окупанти підняли у небо гелікоптери - ймовірно, рахували, що залишилось від їх озброєння на аеродромі.

Над містом протягом кількох годин трималась димова завіса, а над самим аеродромом виднівся величезний стовп диму. Наслідки удару було видно навіть в десятках кілометрів від Мелітополя - дим на горизонті.

У місцевих телеграм-каналах повідомляють, що вибухи спровокували паніку у російських військових, які активно їздять вулицями. Самі мелітопольці занепокоєні відсутністю бомбосховищ, які росіяни закрили у місті.

Как ранее писал FaceNews.ua, В Мелитополе местные партизаны пытались "зачистить" псевдогубернатора Запорожья, а подорвали его племянницу (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини