xcounter
Calendar Icon

Був радником Єрмака та Монастирського: з Офісу президента і МВС раптово звільнився Віктор Андрусів

11.07.2022 16:07 (Оновлено 11.07.2022 в 16:07)

Політичний та громадський діяч Віктор Андрусів звільнився з посад радника голови Міністерства внутрішніх справ України Дениса Монастирського та керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Про це він щойно повідомив у своєму телеграм-каналі.

"Звільнився з Офісу Президента і МВС. Деталі трохи згодом", - написав Андрусів.

Довідка

Раніше Віктор Андрусів обіймав посаду в.о. заступника голови Донецької обласної ВЦА, а в період 2016-2020 працював виконавчим директором Українського інституту майбутнього.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну разом із радником міністра внутрішніх справ Ростиславом Смірновим запустив волонтерський проєкт, який назвали "Добровольчий будівельний батальйон", або "Добробат". Це рух, який допомагає у нагальній відбудові зруйнованого житла та інфраструктури на деокупованих територіях. Будівництвом нових будівель добровольці не займаються, а радше виконують допоміжні роботи.

Волонтери, об'єднані прагненням допомогти з розбором завалів, запустили цілу мережу. У "Добробаті" вже десятки тисяч українців.

При запуску ініціативи з перших днів проводилася співпраця з ДСНС України, добровольці допомагали розбирати завали і продовжується робота в цьому напрямку активно в Київській, Чернігівській і Сумській областях. Волонтери проєкту співпрацюють з керівниками територіальних громад безпосередньо в громадах.

Читайте также: У Харкові численні "прильоти" у житлові будинки і ТЦ, окупанти атакували також Миколаїв та Одесу: відео очевидців
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини