xcounter
Calendar Icon

Російська ракета спопелила в Одесі склад площею в 1 тисячу кв.м., горіло цілих 6 годин: з’явилось відео з дрону

Уранці 16 липня російські військові завдали ракетного удару по Одесі з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95 з напрямку Ставропілля. У результаті влучення ракети, попередньо Х-101, на складі виробничо-торгової компанії спалахнула пожежа орієнтовно на площі в одну тисячу квадратних метрів. Знадобилось майже 6 годин, аби ліквідувати пожежу. Про це повідомили у ДСНС.

"О 04:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання складської будівлі у місті Одесі внаслідок влучання крилатої ракети. Пожежа локалізована о 07:37 та ліквідована о 10:42 на площі 1000 м.кв. Від ДСНС залучено 18 одиниць пожежної техніки та 75 рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Дим було видно далеко за межами Одеси.

У Оперативному командуванні "Південь" повідомили, що була загроза наближення вогню до вибухонебезпечних речовин, а саме лако-фарбувальних, пише Суспільне.

Попередньо, за даними рятувальників, загиблих та постраждалих немає. У свою чергу спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у відеозверненні повідомив, що охоронці складу, в який влучила ворожа ракета, під час повітряної тривоги спустились в укриття.

Раніше також стало відомо, що Росія атакувала Дніпро високотехнологічними ракетами: людей розривало і палило вогнем, квартири неподалік вже непридатні для життя (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини