xcounter
Calendar Icon

Війська РФ обстріляли Миколаїв, як ніколи раніше: відео "прильотів" і руйнувань

31.07.2022 10:49 (Оновлено 31.07.2022 в 10:49)

Сьогодні Миколаїв піддався масованому обстрілу. Потужні вибухи лунали після першої ночі та близько п’ятої ранку. За словами мера міста Олександра Сєнкевича, це був напевно найсильніший обстріл за весь час.

"Попередньо, одна людина загинула, дві – отримали поранення. Унаслідок обстрілів пошкоджено ряд об’єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, два заклади освіти та СТО. Також пошкоджено житлові будинки", - повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Кім повідомив, що на місцях прильотів виникло кілька пожеж – зайнялася двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарчі споруди.

У місцевих телеграм каналах повідомляють, що місцеві жителі чули зо два десятки вибухів близько 5 години ранку.

Враховуючи, що місто обстрілювали касетними боєприпасами, краще зачекати з виходом на вулицю. Треба дати час піротехнікам, щоб почистити місто від вибухово небезпечних "подарунків".

Відео "прильотів" та наслідки опублікували у соцмережах. Уночі та на світанку місто буквально палало і затягло клубами їдкого диму.

Місцеві жителі повідомляють, що Миколаїв обстрілювали ракетами з Нової Каховки та села Гладківка Голопристанського району. ЗСУ "надіслали відповідь" російським військовим. В ОК "Південь" повідомили, що авіація ЗСУ тричі атакувала опорні пункти та скупчення військ РФ в Бериславському та тричі гелікоптерами в Херсонському та Миколаївському районах.

Повідомляється, що в селі Високому Бериславського району повністю знищено один із найбільших в цьому районі тимчасовий польовий склад.

Раніше також стало відомо, що Військові РФ обстріляли Миколаїв з РСЗВ: влучили у багатоповерхівки і дитячий майданчик, є жертви (фото, відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини