xcounter
Calendar Icon

Росіяни з усією жорстокістю обстрілюють Миколаїв "Смерчами" і С-300: з’явилось відео "прильоту" ракети по супермаркету

Росіяни тричі атакували Миколаїв минулої ночі. Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", два рази обстрілювали реактивними системами залпового вогню "Смерч", а перед світанком — зенітно-ракетними системами С-300. Через обстріл пошкоджено житлові будинки, супермаркет, аптеку, гаражний кооператив та причал. Виникли пожежі у гаражному кооперативі та біля елеватора.

Сьогодні близько п’ятої години ранку в Миколаєві пролунали потужні вибухи. Унаслідок "прильотів" в одному з районів міста виникла пожежа, в іншому - зруйнований супермаркет. Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Одна з ракет впала на край проїжджої частини, утворивши вирву. Усього на цій ділянці впали чотири російські ракети.

"Зруйновано супермаркет, пошкоджено багатоповерхові будинки, приміщення аптеки й кількох магазинів. Також є два влучання на територію кінно-спортивної школи. Там вилетіли вікна у будівлі. На щастя, ні працівники, ні тварини не постраждали. За попередніми даними, по Миколаєву гатили системами С-300", - розповів Сєнкевич.

У місцевих телеграм-каналах з’явилось відео "прильоту" російської ракети по супермаркету у Миколаєві.

Читайте також: Знищено все: з'явилося відео пожежі складу із медпрепаратами шкірвендиспансеру у Миколаєві та фото новенької розбитої лікарні
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини