xcounter
Calendar Icon

"Ми починаємо програвати": екстрасенс Гордєєв налякав прогнозом для України

Український екстрасенс Макс Гордєєв приголомшив своєю заявою. За його словами, кривавий диктатор Володимир Путін домігся свого і зробив українців ворогами між собою.

Він зазначив, що українці зараз стали більш агресивними, з'явилося багато ненависті і хейту по відношенню до українців. Це говорить про те, що багато людей зараз знаходяться в енергії негативу і відчаю.

"Ми маємо дуже погану вібрацію. А це призводить до того, що ми починаємо програвати. Весь цей негатив впливає і на відносини в сім'ї, люди починають сваритися, багато розлучень, багато хто втрачає свої будинки", - сказав Гордєєв на своєму YouTube-каналі.

Він додав, що зараз українці знаходяться в енергії болю, страждання і відчаю, а Путін тільки живиться цією енергією.

"Що потрібно робити? В першу чергу, читати молитви. Вони зможуть вас очистити. По-друге, потрібно прийняти ситуацію. Якщо ви не можете прийняти те, що зараз йде війна, що ви втратили близьку людину, що ви втратили через війну будинок, то звертайтеся за допомогою до психоаналітиків. Якщо ви будете продовжувати нагнітати, то наші вібрації будуть різко знижуватися", - додав екстрасенс.
Читайте також: Понад 15 мільйонів українців потребуватимуть психологічної допомоги внаслідок війни - МОЗ
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини